Anglia

S-a transferat la Chelsea pe 115 milioane de euro, dar visează să joace pentru un alt club uriaș al Europei! Anunțul agentului lui Lukaku

Romelu Lukaku (28 ani) s-a transferat de la Inter la Chelsea în vara acestui an. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 28 Octombrie 2021, 22:58
Data actualizarii: Joi 28 Octombrie 2021, 22:59

Atacantul belgian s-a întors la unul dintre cluburile sale de suflet. Londonezii au plătit 115 milioane de euro pentru a recupera jucătorul care a mai îmbrăcat tricoul lor între 2011 și 2014. 

Deși și-a dorit mult să se întoarcă pe Stamford Bridge, agentul lui Lukaku, Federico Pastorello, a dezvăluit pentru SkyNews că mai există o echipă pe care atacantul belgian o are în cap și în tricoul căreia visează să joace. 

  • Romelu Lukaku

„E unul dintre visurile carierei sale!”

Pastorello a mărturisit că Lukaku visa să se întoarcă la Chelsea încă din ultimul său sezon la United. 

„În ultimul sezon la Manchester, Chelsea a fost mereu în gândul său, însă și Real Madrid, trebuie să recunosc. Este unul dintre visurile carierei sale. Chelsea a fost dragostea sa din copilărie, mereu și-a dorit să se întoarcă. Era o chestiune de orgoliu să se întoarcă și să aibă succes aici. 

Vara asta a fost importantă pentru el, au fost trei sau patru echipe care își căutau atacant. Însă nu există unul pentru fiecare echipă”, a dezvăluit impresarul. 

În acest sezon, Lukaku a jucat 11 meciuri pentru câștigătoarea Champions League și a reușit să înscrie patru goluri. Cu toate astea, atacantul s-a accidentat în meciul din Champions League, iar revenirea sa pe teren este incertă. 

Modifică setările cookies