Un star din Premier League vrea să fie coleg cu Ronaldo la Al-Nassr, deși e asaltat cu oferte

Wilfried Zaha Al-Nassr Cristiano Ronaldo Crystal Palace Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Februarie 2023, 16:36
Data actualizarii: Joi 23 Februarie 2023, 16:36

Un jucător important ar fi tentat de un transfer în Arabia Saudită, la Al-Nassr, unde ar putea fi coleg cu Cristiano Ronaldo (38 de ani).

Ivorianul Wilfried Zaha (30 de ani), de la Crystal Palace, a intrat în ultimele luni de contract cu echipa sa și a refuzat mai multe propuneri din partea clubului său cu privire la prelungirea contractului, semn că și-ar dori o nouă experiență.

Wilfried Zaha ar putea fi coleg cu Ronaldo la Al-Nassr!

Pentru Zaha ar exista un interes puternic din zona Golfului, acolo unde este dorit de trei echipe din Arabia Saudită. Dintre acestea, ivorianul ar fi tentat să semneze cu Al-Nassr, echipa lui Cristiano Ronaldo, anunță publicația footmercato.net.

Pe lista echipelor interesate de atacant se numără și AC Milan, Al-Hilal și Al-Ittihad.

Zaha, ivorian cu cetățenie engleză, a jucat toată cariera pentru Crystal Palace, Cardiff și Manchester United. La Palace a făcut junioratul, iar în 2010 a fost promovat la prima echipă.

A urmat transferul la Manchester United, în 2013, pentru 11,7 milioane de euro, dar nu a impresionat în tricoul ”diavolilor”, motiv pentru care a avut parte de mai multe mutări pe ruta ”Old Trafford-Selhurst Park”.

Din 2015 joacă pentru Crystal Palace, pentru care a marcat de 89 de ori în 450 de partide, cifră la care se mai adaugă și 76 de assist-uri.

  • Site-urile de specialitate îl evaluează pe Zaha la 32 de milioane de euro.
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!