FOTO ȘI VIDEO "Noul șeic din oraș". Imaginile virale cu Cristiano Ronaldo, de ziua națională a Arabiei Saudite: cum a apărut îmbrăcat portughezul

Cristiano Ronaldo al nassr Arabia Saudita Cristiano Ronaldo Al Nassr Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Februarie 2023, 19:27
Data actualizarii: Miercuri 22 Februarie 2023, 19:36

Cristiano Ronaldo (38 de ani) se simte tot mai bine în Arabia Saudită, țara în care joacă din luna ianuarie.

Superstarul portughez a fost anunțat oficial drept noul jucător al lui Al-Nassr pe 30 decembrie. Cristiano Ronaldo a semnat din postura de fotbalist liber de contract și devine cel mai bine plătit jucător din istoria fotbalului, urmând să încaseze aproximativ 200 de milioane de euro pe an. 

Cristiano Ronaldo, vedetă pentru Al Nassr la sărbătorirea zilei naționale
 

Cu ocazia zilei naționale a Arabiei Saudite, fotbalistul a fost protagonistul unui clip video realizat de clubul Al Nassr, alături de alte nume importante. Îmbrăcat în veșminte tradiționale, portughezul a făcut senzație cu apariția sa, iar fanii au reacționat imediat pe rețelele de socializare, apreciind faptul că nu s-a sfiit să poarte asemenea haine. 

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez s-au mutat cu chirie într-o casă de lux
 

Cristiano și Georgina s-au mutat de curând într-o casă dintr-un complex exclusivist din Riyadh, cu pază la cel mai înalt nivel și acces rapid la diverse facilități, precum restaurante, magazine și săli de sport, potrivit The Sun. 

Sursa citată scrie că, cel mai probabil, Ronaldo și partenera sa locuiesc acum în cartierul Al Muhammadiyah, cunoscut pentru stabilimentele de lux și viața de noapte agitată. O altă variantă pe care fotbalistul a luat-o în calcul a fost zona Al Nakheel, unde există numeroase școli internaționale.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!