Englezii dezvăluie ce a vrut să facă Postecoglou în cazul lui Drăgușin: "Probabil fanii ar fi înnebunit!"

Ange Postecoglou Ben Davies Crystal Palace Micky van de Ven radu dragusin Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Martie 2024, 16:19
Data actualizarii: Luni 04 Martie 2024, 16:19

Radu Drăgușin (22 de ani) are trei meciuri consecutive în Premier League în care a fost rezervă neutilizată la Tottenham.

Sâmbătă, la ultimul meci al lui Tottenham, 3-1 contra lui Crystal Palace, Micky van de Ven a suferit o accidentare la gleznă în debutul partidei și a cerut intervenția echipei medicale.

"La accidentarea lui Van de Ven, Ben Davies a fost primul trimis la încălzire, iar apoi Drăgușin"

Deși problema fundașului central olandez părea serioasă, Van de Ven a reușit să ducă meciul la bun sfârșit, iar antrenorul Ange Postecoglou nu a fost nevoit să facă o schimbare în centrul defensivei.

Totuși, chiar dacă Van de Ven ar fi părăsit terenul, Postecoglou ar fi putut miza pe Ben Davies, nu pe Radu Drăgușin. Jurnalistul Alasdair Gold, de la Football London, susține că fundașul galez de picior stâng a fost primul trimis la încălzire, iar abia apoi internaționalul român.

"Am crezut că îl vom vedea pe Drăgușin. Micky van de Ven a intrat într-un contact dur cu Mateta și a părut că a suferit o accidentare serioasă la glezna stângă. A încercat să rămână pe teren, chiar dacă șchiopăta. La următoarea pauză s-a așezat pe gazon și a făcut semn către banca de rezerve. Am crezut că meciul e încheiat pentru el.

Postecoglu l-a trimis mai întâi pe Ben Davies la încălzire, iar apoi pe Drăgușin. Ar fi fost interesat să vedem ce decizie ar fi luat. Davies ar fi fost probabil înlocuitorul natural pentru că a jucat fundaș central stânga în acest sezon, însă, evident, și Drăgușin poate juca acolo.

Probabil fanii ar fi înnebunit dacă prima alegere a lui Postecoglou nu era transferul din această iarnă. Sunt curios ce se va întâmpla într-o situație de tipul acesta", a spus Alasdair Gold, pe contul său de YouTube.

  • Ben Davies (30 de ani) poate juca atât ca fundaș central de picior stâng, cât și ca fundaș stânga. În acest sezon a evoluat constant pe postul de stoper în perioada în care Micky van de Ven și Cristian Romero erau accidentați.

Jurnalistul englez are cuvinte de laudă la adresa cuplului de fundași centrali de la Spurs format din Cristian Romero și Micky van de Ven și este de părere că lui Radu Drăgușin îi va fi foarte greu să apară curând în echipa de start a lui Ange Postecoglou.

"Van de Ven este un jucător grozav care poate crește în continuare. Postecoglou a și spus într-un interviu recent cât de mult s-a îmbunătățit de când a venit de la Wolfsburg. Are potențialul de a deveni unul dintre cei mai buni fundași centrali din lume.

Înțeleg entuziasmul legat de a-l vedea pe Drăgușin, dar când ai doi dintre cei mai buni fundași centrali din Premier League...", a mai spus Alasdair Gold.

Până la finalul sezonului, Tottenham mai are de disputat 12 partide, toate în Premier League. Pentru londonezi urmează duelul de pe terenul lui Aston Villa, duminică, de la ora 15:00.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!