SURPRIZA TOTALA! Pep Guardiola, dat de gol de fratele sau! Ce echipa ar putea pregati in viitor: "Are un vis de a antrena o echipa..."

SURPRIZA TOTALA! Pep Guardiola, dat de gol de fratele sau! Ce echipa ar putea pregati in viitor: "Are un vis de a antrena o echipa..."

Fratele si agentul antrenorului de la Manchester City, Pere Guardiola, a declarat ca Pep viseaza ca intr-o zi sa antreneze o echipa nationala.

Argentina a incercat sa il convinga pe spaniol sa conduca nationala la mondialul din 2018. In trecut Guardiola a fost aproape sa preia si natioanala Braziliei.

Intre timp, fostul jucator de la Barcelona a afirmat ca este putin probabil sa preia nationala Spaniei. Contractul managerul in varsta de 49 de ani expira vara urmatoare, iar viitorul sau la clubul britanic cu care a reusit sa castige ultimele editii de Premier League este incert.

Fratele sau a fost intrebat de Globo Esporte daca Pep ar putea sa antreneze in viitor natioanala de fotbal a Brazilei.

"Brazilia a castigat totul cu antrenori brazilieni. Cred ca aveti antrenori buni, nu trebuie sa ai mereu doar straini. Pep are un vis de a antrena o echipa nationala intr-o zi, dar vom vedea cum decurg lucrurile, cand va fi momentul si daca va primi vreo oferta. Nu este ceva ce se poate intampla in prezent", a declarata Pere Guardiola.

Deocamdata Guardiola va trebui sa se concentreze pe Manchester City, deoarece Premier League va reincepe la sfarsitul acestei luni.

"Catatenii" se afla pe locul 2 in clasament la 25 de puncte in spatele liderului autoritar, Liverpool.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Raed Arafat, îngrijorat că românii au renunțat la mască în autobuze și tramvaie. „Nimeni nu îndrăzneşte să le spună”
BRAT
Modifică setările cookies