SURPRIZA TOTALA! Pep Guardiola, dat de gol de fratele sau! Ce echipa ar putea pregati in viitor: "Are un vis de a antrena o echipa..."

SURPRIZA TOTALA! Pep Guardiola, dat de gol de fratele sau! Ce echipa ar putea pregati in viitor: "Are un vis de a antrena o echipa..."

Fratele si agentul antrenorului de la Manchester City, Pere Guardiola, a declarat ca Pep viseaza ca intr-o zi sa antreneze o echipa nationala.

Argentina a incercat sa il convinga pe spaniol sa conduca nationala la mondialul din 2018. In trecut Guardiola a fost aproape sa preia si natioanala Braziliei.

Intre timp, fostul jucator de la Barcelona a afirmat ca este putin probabil sa preia nationala Spaniei. Contractul managerul in varsta de 49 de ani expira vara urmatoare, iar viitorul sau la clubul britanic cu care a reusit sa castige ultimele editii de Premier League este incert.

Fratele sau a fost intrebat de Globo Esporte daca Pep ar putea sa antreneze in viitor natioanala de fotbal a Brazilei.

"Brazilia a castigat totul cu antrenori brazilieni. Cred ca aveti antrenori buni, nu trebuie sa ai mereu doar straini. Pep are un vis de a antrena o echipa nationala intr-o zi, dar vom vedea cum decurg lucrurile, cand va fi momentul si daca va primi vreo oferta. Nu este ceva ce se poate intampla in prezent", a declarata Pere Guardiola.

Deocamdata Guardiola va trebui sa se concentreze pe Manchester City, deoarece Premier League va reincepe la sfarsitul acestei luni.

"Catatenii" se afla pe locul 2 in clasament la 25 de puncte in spatele liderului autoritar, Liverpool.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ședință la Guvern. Premierul Orban ia în considerare închiderea cluburilor
BRAT