Surpriză! Jucătorul de la Liverpool care va pleca gratis în vară. Anunțul venit din presa britanică

Liverpool Naby Keita Premier League Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Februarie 2023, 20:37
Data actualizarii: Luni 06 Februarie 2023, 20:36

„Cormoranii” traversează o perioadă dificilă în eșalonul de top al Angliei.

După 20 de meciuri disputate, Liverpool se află pe locul 10 în clasamentul din Premier League. Trupa din Merseyside a înregistrat, astfel, opt victorii, cinci rezultate de egalitate și șapte înfrângeri. 

Surpriză! Jucătorul de la Liverpool care va pleca gratis în vară. Anunțul venit din presa britanică

Conform publicației GOAL, Jurgen Klopp va scăpa cel mai probabil de unul dintre jucătorii care au închegat o bună perioadă compartimentul median al echipei, Naby Keita.

Mijlocașul central este legitimat la Liverpool din vara anului 2018 și mai are contractu cu formația din Merseyside până la finalul lunii iunie 2018.

Vehiculat în mai multe rânduri că ar putea să-i părăsească pe „cormorani” pentru Galatasaray, GOAL a informat faptul că Naby Keita nu va ajunge în Turcia, ci fotbalistul și-ar pregăti revenirea în Bundesliga, însă nimic concret până în momentul de față.

Cifrele lui Naby Keita

Africanul și-a început cariera fotbalistică la Horoya și a făcut pasul în Europa în vara anului 2013, când a semnat un contract cu FC Istres. Keita a mai evoluat la Red Bull Salzburg și Red Bull Leipzig, ca în 2018 să ajungă la Liverpool pentru 60 milioane de euro.

  • Fotbalistul este cotat la 20 milioane în acest moment, conform site-urilor de specialitate

La formația dirijată de Jurgen Klopp, Naby Keita a bifat 127 de apariții, a reușit să marcheze 11 goluri și să paseze decisiv în șapte situații diferite. Mijlocașul a văzut doar nouă cartonașe galbene în aproape 6.500 de minute petrecute în echipamentul „cormoranilor” de pe Anfield Road.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!