Dezvăluiri din închisoare! Cum este tratat Dani Alves după ce a fost acuzat de viol 

Dani Alves Stiri
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 06 Februarie 2023, 18:46
Data actualizarii: Luni 06 Februarie 2023, 18:46

Dani Alves (39 ani) se află în închisoare, fiind acuzat că a violat o tânără de 23 de ani. 

Brazilianul a fost arestat pe 23 ianuarie după ce a fost acuzat de o tânără că ar fi violat-o, într-un club din Barcelona, pe 30 decembrie. Dani Alves nu are dreptul la eliberare pe cauțiune, decizia judecătoarei venind după ce fotbalistul și-a schimbat de câteva ori declarațiiile. 

O persoană care a vizitat un deținut a dezvăluit că brazilianul este ținut mai departe în închisoare deoarece „este un caz important și un fotbalist important. Pentru a nu exista probleme între deținuți”.

Cum este „protejat” Dani Alves în închisoare 

Totodată, acesta a relatat cum se desfășoară ieșirile lui Dani Alves în curte. Vizitatorul a fost întrebat și dacă fotbalistul primește tratament special în închisoare. 

„Din ce am auzit eu, venind în vizită, Dani Alves este însoțit în curte de patru funcționari care îl escortează și care îl țin separat. Singur. Nu știu să spun dacă poate comunica cu ceilalți deținuți, însă ce știu este că este ținut departe pentru că este un caz exclusiv. Ținând cont că e un sportiv cunoscut...

Nu știu să zic dacă are parte de tratament special, însă din ce am auzit la porți, da. E caz important, fotbalist important și pentru a nu exista probleme între deținuți”, a spus acesta pentru Europa Press, citat de marca.com

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!