Kurt Zouma West Ham Anglia

Suma uriașă cu care a fost amendat Zouma, după ce și-a lovit pisica! West Ham a donat toți banii

Amenda primită de fotbalistul Kurt Zouma de la clubul său, West Ham United, după ce a fost filmat agresându-şi pisicile, a fost donată unor asociaţii pentru protejarea animalelor.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 26 Martie 2022, 12:30
Data actualizarii: Sambata 26 Martie 2022, 12:34

"West Ham United confirmă că au fost făcute donaţii financiare către o serie de organizaţii caritabile pentru protecţia animalelor, cu amenda aplicată lui Kurt Zouma. 

Kurt Zouma, amendat de West Ham după ce și-a lovit pisica! Banii au fost donați de West Ham

Un total de nouă organizaţii de caritate, care susţin bunăstarea animalelor în Marea Britanie şi la nivel internaţional, au fost identificate şi au primit sume semnificative pentru a sprijini munca fantastică pe care o fac", a anunţat clubul englez.

Deşi West Ham nu a anunţat suma exactă, presa engleză susţine că ar fi vorba de aproximativ 300.000 de dolari.

Publicaţia The Sun a prezentat, la începutul lunii februarie, un videoclip în care apărea fundaşul francez al lui West Ham, Kurt Zouma (27 de ani), lovindu-şi pisica.

Jucătorul şi-a cerut scuze pentru comportamentul său faţă de pisica sa: "Vreau să spun cât de rău îmi pare tuturor celor care au fost supăraţi de videoclip. Vreau să asigur pe toată lumea că cele două pisici ale noastre sunt perfect sănătoase. Sunt iubite şi preţuite de întreaga noastră familie, iar acest comportament a fost un incident izolat care nu se va mai repeta", scrie News.ro.

Abuzul asupra animalelor este un subiect luat foarte în serios în Marea Britanie. Agresorii se confruntă acum cu pedepse mai aspre de închisoare, de până la 5 ani, conform unui nou proiect de lege adoptat de parlament anul trecut.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!