Star din Premier League, anchetat de poliție, după ce s-a bătut într-un bar pentru că a fost ridiculizat!

Jordan Pickford Anglia bataie Everton Scandal Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Februarie 2022, 13:18
Data actualizarii: Marti 15 Februarie 2022, 13:29

Vicecampionul european și-a ieșit din minți, după ce un bărbat a râs de "mânuțele" sale. 

Jordan Pickford (27 ani), portarul lui Everton și titularul naționalei Angliei, ar putea fi pus sub acuzare de poliția britanică, după o încăierare într-un bar din apropiere de Newcastle. 

Un localnic s-a ales cu nasul spart, altul cu telefonul distrus

Duminică seara, goalkeperul se afla împreună cu câțiva prietenii într-un pub din East Boldon, South Tyneside, iar un localnic a râs de "mânuțele" sale, care nu l-ar ajuta să ajungă la mingile șutate înspre poarta apărată de el. Pickford și-a ieșit din minți la auzul acestei remarci și o încăierare a avut loc, cel care l-a jignit pe portar alegându-se cu nasul spart în urma unei lovituri puternice, în timp ce altuia i-a fost zdrobit telefonul pentru că filma bătaia. 

Poliția investighează incidentul, după ce Pickford și anturajul său au părăsit barul cu un microbuz, dar nu se știe încă dacă fotbalistul l-a lovit pe bărbat și dacă riscă punerea sub acuzare pentru agresiune. "Nici nu au apucat să bea ceva, încăierarea a izbucnit aproape imediat ce au intrat pe ușa barului. Pickford nu a fost rănit și a plecat din pubul Beggar's Bridge înainte de sosirea poliției", a descris incidentul un martor.  

Cel mai probabil, a fost provocat de fanii lui Newcastle

Cu evoluții foarte bune pentru naționala Angliei, la CM 2018 și Euro 2020, la ultima competiție jucând finala cu Italia, în care a apărat două lovituri de departajare, Pickford nu are un sezon tocmai reușit la Everton, care se află la doar cinci puncte peste primul loc retrogradabil din Premier League. Pe 8 februarie, fanii lui Newcastle United l-au agresat verbal și l-au ridiculizat arătându-i un dinozaur din pluș, în timpul meciului câștigat cu 3-1, pentru că portarul s-a format la academia lui Sunderland, o rivală regională a "alb-negrilor".

Cum barul în care a avut loc bătaia se află la doar 10km distanță de Newcastle, cel mai probabil localnicii implicați au fost fani ai "coțofenelor" și au încercat să îl provoace, înainte să ajungă în orașul cunoscut pentru viața de noapte spectaculoasă. Fotbalistul, originar din Washington, o localitate de la periferia orașului Sunderland, este cunoscut ca un petrecăreț.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!