Liga 1

EXCLUSIV | Ultima sansa a lui Fortes! Cele doua tari in care mai poate ajunge, dupa ce o alta varianta a picat. Impresarul ameninta Gazul: "Il vand sau mergem la FIFA"

Iarna a adus o adevarata telenovela la Medias. Transferul lui Fortes la FCSB a picat, iar acum impresarul atacantului ameninta cu FIFA si TAS.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Ianuarie 2019, 16:40
Data actualizarii: Duminica 27 Ianuarie 2019, 16:47

Oferta FCSB-ului pentru Fortes a provocat o adevarata furtuna la Medias. Gigi Becali a anuntat la un moment dat ca transferul este ca si facut, dar mutarea a picat ulterior din cauza unor mici detalii. Ramas in Romania, Fortes nu a facut pregatirea de iarna cu Gaz Metan si a fost anuntat ca nu mai intra in vederile antrenorului. Acum, agentul sau ameninta cu FIFA si TAS.

Pentru Fortes, inca o varianta a picat astazi. Negocierile cu ucrainienii de la Vorskla Poltava au cazut, iar cele doua variante ramase in picioare sunt Israel si Arabia!

Pedro Torrao, impresarul lui Fortes, spune ca Mediasul are doua variante: aceea de a-l vinde si aceea de a fi chemata la judecata de la FIFA, pentru nerespectarea dreptului la munca.

"Gaz Metan a incalcat grav dreptul jucatorului la munca atunci ca nu l-a luat in cantonament. Nu au comunicat nici cu el, nici cu mine, care sunt reprezentantul legal. Cei de la Medias nu au lasat un program clar de antrenament de pe 12 ianuarie. Avocatul nostru a primit instructiuni pentru a informa FIFA si TAS in privinta ruperii contractului. Nu mai exista posibilitatea ca Fortes sa continue la Medias. Din acest moment nu mai avem ce sa discutam", a spus Pedro Torrao.

Modifică setările cookies