Manchester City Kevin De Bruyne Pep Guardiola Premier League Anglia

Situație delicată la Manchester City! Kevin De Bruyne a lipsit de la antrenamente. Motivul invocat de Pep Guardiola

„Cetățenii” ocupă locul doi în clasamentul din Premier League cu 39 de puncte.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 21:10
Data actualizarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 21:10

Unul dintre starurile „cetățenilor” este nimeni altul decât Kevin De Bruyne. Mijlocașul are 11 assisturi în acest sezon și valorează nu mai puțin de 80 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate.

Kevin De Bruyne a lipsit de la antrenamente! Motivul invocat de Pep Guardiola

Cu toate acestea, belgianul a lipsit de la antrenamentele lui Manchester City de marți, așa cum a anunțat GOAL, iar joi Manchester City se va duela cu Tottenham Hotspur în etapa restantă cu numărul șapte din Premier League.

Pep Guardiola a vorbit despre situația în care se află Kevin De Bruyne, iar fanii pot rămâne calmi în privința sa. Antrenorul trupei de pe Etihad a precizat că mijlocașul a avut o problemă personală, dar s-a întors la antrenamente miercuri.

„El (n.r. Kevin De Bruyne) a avut o problemă personală și nu a fost la antrenament (n.r. marți). Astăzi (n.r. miercuri) a revenit. Stones și Dias au revenit. În ultimele două sesiuni s-au antrenat bine și îi iau în considerare pentru meci. Vom vedea în ce manieră vom juca și cine va evolua”, a precizat Pep Guardiola, conform aceleiași surse.

Manchester City în această stagiune

După 18 partide jucate, formația de pe Etihad a acumulat 39 de puncte din 54 posibile. În acest sens, Manchester City a bifat 12 victorii, trei rezultate de egalitate, dar și trei înfrângeri. 

Cu Spurs, „cetățenii” vor evolua pe teren propriu joi de la ora 22:00. În următoarea etapă, formația dirijată de Pep Guardiola se va întâlni tot pe Etihad cu Wolves, duminică, 22 ianuarie, de la ora 16:00.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!