OFICIAL FC Bayern i-a găsit înlocuitor lui Neuer! Noul portar a semnat un contract pe doi ani și a fost deja prezentat la echipă

FC Bayern Bundesliga Neuer Yann Sommer Germania Neuer a fost iertat de UEFA! Capitanul Germaniei a fost supus unei anchete dupa ce pe banderola de capitan era inscriptionat drapelul LGBT
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Ianuarie 2023, 16:39
Data actualizarii: Joi 19 Ianuarie 2023, 16:39

Manuel Neuer s-a accidentat, iar „bavarezii” au rămas fără portar. Neamțul ar urma să revină abia la sfârșitul sezonului la sfârșitul lui iunie.

UPDATE 19IAN 16:39 FC Bayern a oficializat transferul lui Yann Sommer la echipă pe rețelele social media!


știre inițială

Chiar dacă directorul sportiv al clubului Borussia Monchengladbach spunea că nu-i va da drumul lui Yann Sommer la FC Bayern, se pare că totul a luat o întorsătură bruscă.

FC Bayern i-a găsit înlocuitor lui Neuer! Noul portar a semnat pe doi ani și va face vizita medicală miercuri

Potrivit jurnalistului sportiv, Fabrizio Romano, Sommer a semnat deja cu FC Bayern o înțelegere valabilă până în iunie 2025. Italianul a mai subliniat că „bavarezii” vor plăti opt milioane de euro pe mutarea elvețianului. + un milion jumătate în bonusuri.

De asemenea, Fabrizio Romano a mai specificat faptul că Yann Sommer va face vizita medicală chiar miercuri, 18 ianuarie. Când va fi portarul prezentat oficial la FC Bayern încă nu se știe, însă.

Cifrele lui Yann Sommer

Portarul este produsul lui FC Basel și a evoluat pentru reprezentativele U16 și U18 ale echipei, ca în iulie 2006 să bifeze primele apriții pentru formația mare. În 2007, a fost împrumutat la FC Vaduz, în 2009, la Grasshoppers, ca în vara anului 2014 să fie vândut la Borussia Monchengladbach pentru nouă milionae de euro, moment în care cota sa pe piață era de opt milioane, potrivit Transfermarkt.

Acum, Sommer este evaluat la cinci milioane și ar mai fi avut contract cu nemții până la finalul lui iunie, 2023. Elvețianul a participat în nu mai puțin de 335 de jocuri pentru gruparea din Bundesliga, primind 459 de goluri și reușind să securizeze poarta în 90 de partide. Aproape 30.000 de minute a acumulat Sommer în echipamentul celor de la Borussia Monchengladbach. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!