Memphis Depay fc barcelona Xavi Hernandez Spania

Un jucător de la FC Barcelona nu s-a prezentat la antrenament, din dorința de a forța plecarea de pe Camp Nou. Reacția lui Xavi

Atacantul olandez își dorește să plece în această iarnă de la FC Barcelona, ajungând deja la un acord cu Atletico Madrid.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 18:00
Data actualizarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 18:11

Memphis Depay (28 ani) se va despărți în iarna această de FC Barcelona. Atacantul transferat liber de contract în vara lui 2021 a prins tot mai puține minute de când catalanii i-au achiziționat pe Pierre-Emerick Aubameyang (33 ani), plecat între timp la Chelsea, și Robert Lewandowski (34 ani). 

Potrivit Mundo Deportivo, jucătorul s-ar fi înțeles cu Atletico Madrid. Cele două părți au convenit asupra unui contact valabil până în vara lui 2025. Însă, conform aceleiași surse, FC Barcelona dorește să-l includă și pe Yannick Carrasco (29 ani) în tranzacție. Angajamentul belgianului expiră în iunie 2024, iar Atletico Madrid nu i-a oferit încă mărirea salariului pe care a cerut-o în mai multe rânduri. 

Memphis Depay nu s-a prezentat la antrenament, înaintea meciului din Cupa Spaniei

Xavi a avut o reacție cu privire la acest subiect, în cadrul conferinței de presă pe care a susținut-o înaintea confruntării cu Ceuta, din Cupa Spaniei. 

Potrivit presei iberice, oficialii catalani încă nu știu dacă absența lui Memphis Depay reprezintă o formă de protest sau dacă este vorba despre o altă problemă.

"Nu am nicio veste în legătură cu Memphis. Este un profesionist și sunt mulțumit de el. Este un jucător bun pentru vestiar. În principiu, mă bazez pe el.

(n.r. voia să discute cu Depay) Dacă vrea să plece sau nu. Nu este o situație simplă pentru el, dar nu știu dacă vrea să plece sau nu. Voi vorbi cu el", a spus Xavi la conferința de presă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!