Manchester City Erling Haaland Kevin De Bruyne Anglia

FOTO De Bruyne, categoric despre Haaland: „Erling este obsedat!” La ce s-a referit starul lui Manchester City

„Cetățenii” se află pe locul trei în acest moment în clasamentul din Superligă.

Vali Andronescu
Data publicarii: Luni 26 Decembrie 2022, 19:32
Data actualizarii: Luni 26 Decembrie 2022, 19:33

Erling Haaland a avut un sezon monstruos la Manchester City de când conducerea de pe „Etihad” l-a achizițioant pentru 60 milioane de euro de la Borussia Dortmund, la finele sezonului trecut.

De Bruyne, categoric despre Haaland: „Erling este obsedat!” La ce s-a referit starul lui Manchester City

Kevin de Bruyne, playmaker-ul „cetățenilor”, a vorbit despre Erling Haaland la superlativ încă odată, evidențiind faptul că atacantul lui City, cotat la 170 milioane de euro, potrivit site-urilor de specialitate, este „obsedat” după goluri.

„Erling este obsedat după goluri. Are deja 200, așa că probabil se va duce pe la 600, 700 sau chiar 800, dacă rămâne în formă și face în continuare lucrurile de care a dat dovadă până acum. E un fotbalist normal ca toți ceilalți și nu se ia prea în serios”, a spus KDB despre Haaland, potrivit jurnalistului sportiv, Fabrizio Romano.

Manchester City, în această stagiune

După 14 meciuri, „cetățenii” se află pe locul trei în clasamentul Premier League cu 32 de puncte din 42 posibile. Manchester City a înregistrat, în acest sens, 10 victorii, două rezultate de egalitate și două înfrângeri. 

În următoarea partidă, formația dirijată de Pep Guardiola se va confrunta cu Leeds pe 28 ianuarie, de la ora 22:00, la două zile distanță de Boxing Day.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!