Manchester United Manchester City Premier League Anglia

Seicii dau 3 MILIARDE pe un club de legenda al Europei! Afacerea care le INCHIDE conturile lui City si PSG! Anuntul momentului

Grupul de investitii din Arabia Saudita despre care se spunea ca va prelua Newcastle United s-a razgandit.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Februarie 2020, 18:57
Data actualizarii: Miercuri 26 Februarie 2020, 19:14

Conform Daily Mail, seicii care voiau sa o cumpere pe Newcastle United pentru 345 milioane de euro s-au razgandit, indreptandu-si atentia spre rivala lui Manchester City, care este condusa tot de o grupare araba, Manchester United.

Printul incoronat al Arabiei Saudite, Mohammed bin Salman a fost aproape sa incheie afacerea cu Mike Ashley pentru Newcastle, insa totul a picat, iar printul ar fi mai tentat sa revina la ideea sa initiala, aceea de a o detine pe United.

Bin Salman a mai incercat sa o cumpere pe Manchester United in urma cu 18 luni, insa a fost refuzat de catre proprietarii clubului, familia Glazer. Conform sursei citate, acesta ar trebui sa vina cu o propunere mai mare de 3 miliarde de lire pentru a-i convinge sa vanda.

Manchester United
a publicat incasarile din a doua jumatate de sezon din 2019, care au aratat o scadere la capitolul venituri si o crestere la nivel de datorii.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!