Veste DEZASTRUOASA pentru Real Madrid! Eden Hazard s-a RUPT din nou si va pierde meciul cu City si Barcelona! Cat va lipsi atacantul

Real Madrid Eden Hazard Spania Veste DEZASTRUOASA pentru Real Madrid! Eden Hazard s-a RUPT din nou si va pierde meciul cu City si Barcelona! Cat va lipsi atacantul
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 Februarie 2020, 15:27
Data actualizarii: Duminica 23 Februarie 2020, 15:28

Ghinioanele se tin lant de Eden Hazard.

Belgianul revenise pe teren dupa o absenta de 3 luni, se accidentase in meciul cu PSG din grupele Champions League, iar acum s-a accidentat din nou in meciul cu Levante, pe care Real Madrid l-a pierdut cu 1-0.

In urma probelor medicale diagnosticul pentru Hazard a fost unul dur, dupa cum au scris cei de la Real Madrid intr-un comunicat oficial.

"In urma testelor realizate jucatorului nostru, Eden Hazard, a fost diagnosticat cu o fisura la peroneul distal drept. Evolutia sa va fi urmarita", au scris cei de la Real in comunicatul oficial.

Nu s-a stabilit cat va lipsi Hazard inca, insa diagnosticul este destul de dur, iar o astfel de recuperare ar putea tine cateva luni. Astfel, in mod cert va pierde meciul din Champions League cu Manchester City si El Clasico, care se joaca duminica, 1 martie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!