Anglia

Se întâmplă și la case mai mari! Explicația inedită a lui Thomas Tuchel, după eșecul cu Arsenal: „Așa am pățit și cu Real Madrid!”

Antrenorul lui Chelsea își apără jucătorii după ce au fost învinși de Arsenal, 2-4. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Aprilie 2022, 12:17
Data actualizarii: Joi 21 Aprilie 2022, 12:22

Chelsea a fost înfrântă de Arsenal în ultimul meci din Premier League, 2-4, cu toate că în minutul 32 gazdele îi conduceau cu 2-1 pe elevii lui Mikel Arteta (40 ani), și a bifat al cincilea eșec din această ediție a campionatului. 

Însă Thomas Tuchel (48 ani) a acuzat gazonul de pe Stamford Bridge pentru greșeala pe care a comis-o Andreas Christensen (26 ani), în minutul 13, atunci când o pasă către propriul portar s-a transformat într-un assist pentru Eddie Nketiah (22 ani).

Tuchel: „Am plătit din nou!”

„Balonul a sărit rău în fața lui Andreas când a vrut să-l joace. Ne-am mai confruntat cu așa ceva și împotriva Realului și am primit un gol care în cele din urmă ne-a costat calificarea. Acum plătim din nou, din cauza unei suprafețe care nu ne avantajează”, a declarat Thomas Tuchel la finalul meciului cu Arsenal.

Cu toate că l-a înlocuit la pauză cu Thiago Silva (37 ani), antrenorul lui Chelsea a precizat că Andreas Christensen (26 ani) nu a fost pedepsit, ci că jucătorul danez i-a mărturisit că nu mai poate continua partida. 

Tuchel: „Eu nu înlocuiesc un jucător din cauza unei greșeli”

„Eu nu înlocuiesc un jucător din cauza unei singure greșeli. El mi-a cerut să-l scot, a spus că nu mai poate continua. Aici nu e vorba despre un singur om, ci despre întregul nostru comportament defensiv. Toni Rudiger a lipsit, e adevărat, dar și cu el în teren am luat șapte goluri de la Brentford și de la Real Madrid”, a spus Tuchel. 

În urma acestui eșec, Chelsea rămâne pe locul 3 în Premier, cu 62 de puncte după 31 de etape. 

Modifică setările cookies