"Jucatorii nu vor sa fie aici. Stau un an sa ia bani, apoi pleaca!" Bruno Fernandes a rupt tacerea dupa ce a ajuns la United

"Jucatorii nu vor sa fie aici. Stau un an sa ia bani, apoi pleaca!" Bruno Fernandes a rupt tacerea dupa ce a ajuns la United

Jucatorul e total dezamagit de atitudinea fostilor colegi.

Bruno Fernandes a ajuns la Manchester United in aceasta iarna, fiind transferat de la Sporting Lisabona in schimbul a 55 de milioane de euro. Mijlocasul a contribuit considerabil la forma buna pe care a aratat-o clubul englez inainte ca Premier League sa fie suspendat din cauza pandemiei de coronavirus.

Daily Mirror a publicat un mesaj trimis de Fernandes unui apropiat pe whatsapp, pe cand acesta se afla la Sporing. Mijlocasul si-a aratat dezamagirea fata de atitudinea fostilor colegi.

"Unii jucatori au o atitudine foarte proasta. De fapt nu e o atitudine anume, ci mai mult o atitudine care nu exista. Nu vor sa fie aici, nu vor sa joace. Daca nu vor sa fie aici, foarte bine, lasa-i sa spuna ca nu vor sa joace. Stau aici un an sa ia bani, apoi se cara. Atitudine de rahat", ar fi spus Fernandes.

3 goluri 2 pase decisive a reusit mijlocasul de 25 de ani de cand a ajuns la Manchester United.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Aeroportul Otopeni își reia activitatea treptat. Unde avem voie să zburăm în această perioadă
BRAT