kylian mbappe Luis Campos Neymar PSG Sergio Ramos Franta

Dezvăluiri despre conflictul dintre Neymar și Mbappe. Cine e jucătorul care a intervenit și reacția conducerii

Kylian Mbappe și Neymar au intrat într-un conflict după ultimul meci al lui Paris Saint-Germain din Ligue 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 August 2022, 18:35
Data actualizarii: Marti 16 August 2022, 18:35

Directorul sportiv al lui PSG, Luis Campos, a intervenit după ceea ce presa franceză a numit "penaltygate", în care au fost implicaţi doi dintre cei mai importanţi fotbalişti ai echipei, Kylian Mbappe şi Neymar, scrie ziarul Le Parisien, potrivit căruia problema "pare închisă".

Luis Campos și Sergio Ramos au intervenit după conflictul dintre Neymar și Mbappe

Este o primă fricţiune la PSG în sezonul care tocmai a început. Sâmbătă, Kylian Mbappe şi Neymar au stricat puţin festivalul echipei lor în meciul cu Montpellier (5-2). 

După ce a ratat primul penalty al serii, internaţionalul francez a vrut să-l execute şi pe cel de-al doilea, însă brazilianul nu a fost de aceeaşi părere şi a decis să tragă el. După meci, după ce antrenorul Christophe Galtier a explicat că Mbappe este primul executant al penalty-urilor, urmat de Neymar, acesta din urmă a dat like unor tweet-uri care afirmau că el bate mai bine loviturile de la unsprezece metri decât coechipierul său.

Cum se întâmplă de multe ori la PSG, polemica a luat rapid proporţii. Noul director sportiv al clubului, Luis Campos, a decis să-i cheme cei doi jucători după antrenamentul de duminică de la Camp des Loges, alături de Christophe Galtier. 

El le-a transmis să nu spele rufele murdare în public. Dacă există o problemă, aceasta trebuie rezolvată intern şi nu în văzul lumii. Campos şi Galtier i-au făcut pe cei doi jucători să prezinte scuze, scrie Le Parisien, citat de site-ul eurosport.fr.

Ca să se apere, Neymar a indicat că a fost puţin derutat când echipa a primit al doilea penalty. "Eşti un jucător mare şi asta mă interesează", i-ar fi spus Campos brazilianului.

Potrivit Le Parisien, Sergio Ramos ar fi intervenit încă de sâmbătă seară pe Parc des Princes pentru a-i calma pe cei doi coechipieri ai săi.

Agerpres

Modifică setările cookies