Pep Guardiola Dani Alves Manchester City Manchester United Anglia "Sa fii antrenat de Guardiola este mai bine decat sa faci sex!" Replica GENIALA a lui Pep dupa ce Dani Alves a declarat asta :))

"Sa fii antrenat de Guardiola este mai bine decat sa faci sex!" Replica GENIALA a lui Pep dupa ce Dani Alves a declarat asta :))

Antrenorul campioanei Angliei i-a facut pe jurnalisti sa rada cu raspunsul sau.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Noiembrie 2018, 17:35
Data actualizarii: Vineri 09 Noiembrie 2018, 17:36

Manchester City o intalneste in acest weekend pe Manchester United in marele derby ce va avea loc pe Ettihad. La conferinta de presa a lui Guardiola insa, o intrebare legata de Dani Alves a produs cel mai interesant moment. Dupa ce Dani Alves a declarat "sa fii antrenat de Guardiola este mai bine decat sa faci sex", britanicii i-au citit lui Guardiola declaratia.

Raspunsul lui Pep Guardiola a starnit rasete din partea jurnalistilor: "Eu prefer sexul!" a spus cu umor antrenorul liderului din Anglia. Guardiola a vorbit si despre derby-ul de duminica si noul duel cu Mourinho: "Toate derby-urile sunt speciale. In Spania este mai mult zgomot decat aici. Este insa special.

Eu si Mourinho suntem amandoi baieti buni. Mai mult decat v-ati astepta. Nu, nu, nu (nu este celam important meci al sezonului). Partidele impotriva contracandidatelor sunt speciale pentru ca daca tu castigi, ei nu o fac, insa acum suntem abia in noiembrie. Poate meciul de pe Old Trafford va fi mai important. Suntem intr-o forma buna, United la fel. Nimeni nu poate controla un meci timp de 90 de minute" a mai spus Guardiola.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!