guardiola Barcelona city Dani Alves mourinho Fotbal extern Un star din fotbalul mondial a acordat declaratia momentului! "Sa lucrezi cu Guardiola e mai bine decat sa faci sex:"

Un star din fotbalul mondial a acordat declaratia momentului! "Sa lucrezi cu Guardiola e mai bine decat sa faci sex"

Guardiola a antrenat pana acum la Barcelona, Bayern si City.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Noiembrie 2018, 15:08
Data actualizarii: Vineri 09 Noiembrie 2018, 15:15

Nimic nu mai este surprinzator atunci cand vine vorba despre Dani Alvez. Brazilianul oferta tot timpul declaratii spumoase care fac deliciul internautilor din intreaga lume.

Acum, Alves a vorbit intr-un interviu pentru presa din Anglia despre relatia pe care o are cu doi dintre cei mai buni doi antrenori din lume: Mourinho si Guardiola.

Fostul fotbalist de la Barcelona a declarat ca relatia lui cu Mourinho nu a fost niciodata mai buni si ca a fost aproape sa lucreze cu Mourinho la Chelsea inainte sa semneze cu Barcelona.

Alves a spus ca-i plac oamenii care au mentalitate de invingator si cariera lui nu s-a terminat, exista inca posibilitatea sa lucreze cu cel poreclit "The Special One".

Cand a venit vorba despre Guardiola, omul alaturi de care a castigat o multime de trofee pe Camp Nou, Dani Alves a socat:

"Sa lucrezi cu Guardiola este mai bine decat sa faci sex", a declarat fotbalistul.

Alves spune ca a fost aproape sa ajunga la City dupa despartirea de Juventus, dar pentru binele familiei lui a ales sa semneze cu PSG.

"Am vorbit cu Pep si el stie ca intentia mea era de a lucra din nou cu el. Stie cat de mult il apreciez pe el si intreg stafful lui, dar in acel moment am ales ce era mai bine pentru familia mea", a spus Dani Alves.
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!