REACTIE TRANSANTA a lui Mourinho in ceea ce priveste posibila demitere de la Manchester! Atac subtil la adresa jucatorilor: "Unora le pasa mai mult decat altora"
Luni 01 Octombrie 2018, 18:11

REACTIE TRANSANTA a lui Mourinho in ceea ce priveste posibila demitere de la Manchester! Atac subtil la adresa jucatorilor: "Unora le pasa mai mult decat altora"

Jose Mourinho a vorbit despre situatia in care se afla Manchester United in acest moment. 

Echipa din Premier League nu are un inceput deloc bun de sezon si nu a reusit nicio victorie in ultimele sale trei partide disputate. 

Manchester a facut egal cu Wolves si a pierdut cu West Ham, in campionat, si a fost invinsa de Derby County in Cupa Ligii.

Intrebat daca se teme ca va fi schimbat dupa acest sir de rezultate negative, Mourinho a fost categoric. "Nu", a spus raspicat antrenorul lui United. 

Portughezul a comentat si atitudinea pe care o au elevii sai dupa aceste meciuri slabe. 

"Fiecare jucator este diferit, niciun jucator nu este la fel cu altul. Vad ca unii oameni sunt suparati, iar altii arata ca si cum nu ar fi pierdut niciun meci. Vad si asa, si asa, dar in sesiunile de antrenament pe care le-am avut de sambata incoace, totul a fost normal, am vazut dorinta de munca si de joc", a spus Mourinho la conferinta de presa. 

Manchester United se pregateste pentru confruntarea cu Valencia din grupele Champions League, programata marti, de la ora 22:00. 

"Ceea ce pot eu sa fac este sa imbunatatesc actiunile mele si voi imbunatati lucrurile care depind de mine si de munca mea", a explicat antrenorul. VIDEO PROTVPLUS.RO

VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LA MARUTA
Călătorul aventurier, imagini fabuloase din Columbia

08:43
LA MARUTA
România, te iubesc!, 10 ani de povești

05:32
LA MARUTA
Skivo, o zi în culisele vloggingului

06:20
California a devenit „iadul pe pământ”. Mărturia unui român mutat în SUA