REACTIE TRANSANTA a lui Mourinho in ceea ce priveste posibila demitere de la Manchester! Atac subtil la adresa jucatorilor: "Unora le pasa mai mult decat altora"

REACTIE TRANSANTA a lui Mourinho in ceea ce priveste posibila demitere de la Manchester! Atac subtil la adresa jucatorilor: "Unora le pasa mai mult decat altora"

Jose Mourinho a vorbit despre situatia in care se afla Manchester United in acest moment. 

Echipa din Premier League nu are un inceput deloc bun de sezon si nu a reusit nicio victorie in ultimele sale trei partide disputate. 

Manchester a facut egal cu Wolves si a pierdut cu West Ham, in campionat, si a fost invinsa de Derby County in Cupa Ligii.

Intrebat daca se teme ca va fi schimbat dupa acest sir de rezultate negative, Mourinho a fost categoric. "Nu", a spus raspicat antrenorul lui United. 

Portughezul a comentat si atitudinea pe care o au elevii sai dupa aceste meciuri slabe. 

"Fiecare jucator este diferit, niciun jucator nu este la fel cu altul. Vad ca unii oameni sunt suparati, iar altii arata ca si cum nu ar fi pierdut niciun meci. Vad si asa, si asa, dar in sesiunile de antrenament pe care le-am avut de sambata incoace, totul a fost normal, am vazut dorinta de munca si de joc", a spus Mourinho la conferinta de presa. 

Manchester United se pregateste pentru confruntarea cu Valencia din grupele Champions League, programata marti, de la ora 22:00. 

"Ceea ce pot eu sa fac este sa imbunatatesc actiunile mele si voi imbunatati lucrurile care depind de mine si de munca mea", a explicat antrenorul. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Teoriile conspiraţiei despre Covid-19 îi aduc pe români în situaţii critice. Mulţi refuză complet tratamentul
BRAT