Reactie extrema a fanilor lui Arsenal: cum si-au umilit propriul jucator in timpul meciului!

Autor: Sport.ro
Marti 11 Aprilie 2017, 12:34

	Reactie extrema a fanilor lui Arsenal: cum si-au umilit propriul jucator in timpul meciului!

Fanii lui Arsenal si-au varsat furia pe un jucator de doar 22 de ani in meciul de cosmar pierdut luni seara de Arsenal, 0-3, in fata lui Crystal Palace.

Hector Bellerin a fost protagonistul unor scene incredibile in timpul deplasarii pe care Arsenal a facut-o pe terenul lui Crystal Palace, echipa care se bate la evitarea retrogradarii in Premier League. 

Desi echipa lor era condusa pe tabela si in mod normal Arsenal viza o reluare a jocului cat mai rapida pentru a incerca sa reduca diferenta, fanii tunarilor au refuzat secunde bune sa ii returneze lui Bellerin o minge ajunsa in tribuna. Spectatorii furiosi i-au strigat “nu meriti sa porti acest tricou” si l-au lasat sa astepte secunde bune la marginea terenului inainte sa poata relua meciul, cu o aruncare de la margine. 

Scena s-a repetat de-a lungul meciului, fundasul de 22 de ani fiind ridiculizat de patimasii suporteri prezenti pe Selhurst Park. Desi Bellerin a incercat la final de meci o impacare cu fanii nemultumiti, a fost huiduit in momentul in care a mers sa aplaude galeria.

Nemultumirea fanilor lui Arsenal este in crestere: ei au afisat la ultimele meciuri banere prin care cer plecarea lui Arsene Wenger.

 

Arsenal este pe sase in Premier League, la egalitate de puncte cu echipa de pe locul sapte si cfel mai probabil va rata prezenta in Liga Campionilor pentru prima data incepand cu 1997.

Certificatul european de vaccinare a intrat în etapa testelor tehnice
BRAT
Modifică setările cookies