FOTO Reacția lui Ramsdale după ce un fan l-a lovit la finalul meciului Tottenham - Arsenal

Tottenham - Arsenal Premier League Ramsdale Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Ianuarie 2023, 22:23
Data actualizarii: Duminica 15 Ianuarie 2023, 22:22

„Tunarii” au câștigat duelul din etapa cu numărul 20 din Premier League.

Finalul meciului a fost unul tensionat, de unde nu au lipsit incidentele. Portarul lui Arsenal, Aaron Ramsdale, a fost implicat întâi într-un conflict cu Richarlison, iar apoi, mergând spre tribuna porții la care a apărat, unde se aflau fanii lui Tottenham, a fost victima unui incident scandalos - MAI MULTE DETALII AICI.

Reacția lui Ramsdale după ce un fan l-a lovit la finalul meciului Tottenham - Arsenal

Goalkeeperul „tunarilor” a reacționat după meci și nu a fost chiar îmbucurător. Ramsdale a precizat că a simțit o lovitură aplicată pe spate de la cineva, dar chiar și așa, a mai spus că s-a liniștit, mai ales că nu s-a ajuns atât de departe încât să existe și alte incursiuni.

„Fanii lui Spurs mi-au creat o repriză secundă teribilă și asta le-am oferit și eu. Dar, la un moment dat, un fan a sărit peste gard și mi-a aplicat o lovitură pe spate. Asta s-a întâmplat și e rușinos, pentru că e un simplu meci de fotbal la sfârșitul zilei.

Toți, inclusiv cei de la Arsenal, au încercat să mă țină departe de acel loc. Slavă Domnului, dar nu s-a întâmplat ceva mai drastic. Chiar și așa, m-a lăsat puțin sărat”, a spus Aaron Ramsdale după ce s-a încheiat meciul, potrivit Mirror.

Aaron Ramsdale, lovit de un fan de-ai lui Tottenham 

Finalul meciului a fost unul tensionat, de unde nu au lipsit incidentele. Portarul lui Arsenal a fost implicat întâi într-un conflict cu Richarlison, iar apoi, mergând spre tribuna porții la care a apărat, unde se aflau fanii lui Tottenham, a fost victima unui incident scandalos. 

Unul dintre suporterii lui Spurs a reușit să se urce pe banner-ele publicitare și l-a lovit cu piciorul pe portar, care a fost apărat de stewarzi, dar și de coechipieri. Mai mulți jucători de la Arsenal au mers furioși spre zona unde se afla goalkeeper-ul, dar conflictul a fost stins rapid. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!