VIDEO Imagini scandaloase! Un fan l-a lovit cu piciorul pe portarul lui Arsenal 

Arsenal Aaron Ramsdale Tottenham Anglia
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 15 Ianuarie 2023, 20:55
Data actualizarii: Duminica 15 Ianuarie 2023, 20:56

Tottenham și Arsenal s-au întâlnit în etapa cu numărul 20 din Premier League, scor 0-2. 

„Tunarii” își continuă parcursul perfect din acest sezon. Scorul a fost deschis după gafa imensă a lui Hugo Lloris, în minutul 14, care a boxat balonul în propria poartă, iar Odegaard aa mărut avantajul în minutul 36, din pasa lui Saka. 

În urma victoriei, dar și datorită înfrângerii pe care Manchester City a suferit-o cu United, scor 1-2, Arsenal se află la opt puncte în fața campioanei en-titre din Anglia, după 18 etape scurse. 

Aaron Ramsdale, lovit de un fan de-ai lui Tottenham 

Finalul meciului a fost unul tensionat, de unde nu au lipsit incidentele. Portarul lui Arsenal a fost implicat întâi într-un conflict cu Richarlison, iar apoi, mergând spre tribuna porții la care a apărat, unde se aflau fanii lui Tottenham, a fost victima unui incident scandalos. 

Unul dintre suporterii lui Spurs a reușit să se urce pe banner-ele publicitare și l-a lovit cu piciorul pe portar, care a fost apărat de stewarzi, dar și de coechipieri. Mai mulți jucători de la Arsenal au mers furioși spre zona unde se afla goalkeeper-ul, dar conflictul a fost stins rapid. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!