Reactia incredibila a lui Mutu dupa decizia CEDO! Ce spune despre cele 17 milioane de euro pe care trebuie sa i le plateasca lui Chelsea: "Eu si uitasem de acel proces!"

Reactia incredibila a lui Mutu dupa decizia CEDO! Ce spune despre cele 17 milioane de euro pe care trebuie sa i le plateasca lui Chelsea: "Eu si uitasem de acel proces!"

Miercuri 10 Octombrie 2018, 09:35

Adrian Mutu spune ca ultima decizie nu schimba cu nimic situatia.

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO) a respins saptamana trecuta recursul facut de Adrian Mutu impotriva deciziei Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS). Mutu contestase faptul ca TAS ar fi independent si impartial dupa ce a dat decizia ca Mutu sa le plateasca suma de 17.1 milioane de euro celor de la Chelsea dupa ce a fost depistat pozitiv cu cocaina in 2004.

In urma deciziei CEDO, Chelsea le-a spus celor de la Sky Sports ca vor continua lupta cu Adi Mutu pentru a primi despagubirile cerute. Adrian Mutu este insa relaxat in ceea ce priveste acest caz.

"CEDO a dat o decizie favorabila celor de la TAS, eu si uitasem de acel proces. E o chestie de multi ani…

Nu se modifica nimic in decizia dintre Chelsea si mine, oricum ramanea valabila. A fost vorba doar daca TAS a procedat sau nu corect cu mine. Daca as fi castigat eu, atunci as fi putut ataca intreaga procedura.

Chelsea nu m-a pus sa platesc acea suma, vom vedea pe viitor ce va fi. Am vorbit cu avocatii mei si totul este in regula" a spus Adrian Mutu pentru Fanatik.VIDEO PROTVPLUS.RO

RADET, o anchetă despre prostie şi corupţie. Cât valorează apa pierdută în subsolul Bucureștiului
BRAT