Primele doua vedete care PLEACA de la City! Mancini: "N-am nevoie de ei!" Jucatorii de 50 de mil dati afara la vara

Autor: Sport.ro
Duminica 06 Mai 2012, 13:31

	Primele doua vedete care PLEACA de la City! Mancini: "N-am nevoie de ei!" Jucatorii de 50 de mil dati afara la vara

Manchester City pregateste inca un sezon de achizitii spectaculaose. Seicii vor cheltui la vara cat e nevoie pentru a-l face fericit pe Mancini.

Italianul a stabilit si numele starurilor de care e dispus sa se desparta in perioada de transferuri. Edin Dzeko si Adam Johnson nu vor mai continua pe Etihad Stadium.

Adus cu 32 de milioane de euro acum un an si jumatate de la Wolfsburg, Dzeko nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor puse in el si o va parasi pe City la vara. Chiar daca a dat 13 goluri numai in Premier League in acest sezon, bosniacul a jucat putin in 2012 si a fost anuntat de Mancini ca e doar o solutie de backup pentru primul 11. De serviciile sale se intereseaza deja Juventus si Real Madrid, anunta Mail on Sunday.

Un alt fotbalist care pleaca pentru a le face loc altor milionari de clasa este Adam Johnson. Mijlocasul ofensiv de 24 de ani a inceput doar 10 meciuri ca titular in Premier League si nu l-a impresionat pe Mancini, chiar daca a marcat de 6 ori. Pentru el exista mai multe variante din Premier League, printre posibilele destinatii fiind Liverpool, Chelsea sau Tottenham Hotspur.

Liderul USR, Dan Barna, infectat cu Covid-19. Va sta 14 zile în izolare
BRAT

Modifică setările cookies