Cea mai tare LOVITURA a lui Man City de cand au venit seicii! Cine a semnat astazi cu liderul din Premier League:

Autor: Sport.ro
Vineri 04 Mai 2012, 19:40

	Cea mai tare LOVITURA a lui Man City de cand au venit seicii! Cine a semnat astazi cu liderul din Premier League:

Peste 1 miliard au cheltuit seicii la City din 2008 iar echipa este foarte aproape de primul titlu in Premier League. Astazi, City a dat o noua lovitura

Manchester City a semnat astazi un contract nou de sponsorizare cu Nike, parteneriatul urmand sa inceapa din sezonul 2013-2014!

City era sponsorizata din Iunie 2009 de cei de la Umbro, firma britanica ce a fost cumparata de cei de la Nike in 2007, iar sezonul urmator va fi ultimul in care acestia ii vor mai sponsoriza.

Din toamna lui 2013 pana in 2019, cei de la City vor fi sponsorizati de catre Nike. Astfel, echipamentul de joc, cel de antrenament si toate produsele de marketing vor fi create si distribuite de catre Nike.

"Suntem entuziasmati de aceasta oportunitate de a dezvolta relatia dintre City si Nike Inc, relatie care se va construi dupa parteneriatul de succes pe care clubul l-a avut cu Umbro si arata ambitia atat a clubului cat si pozitiei brandului Nike din lumea fotbalului" a spus Presedintele Brandului Nike, Charlie Denson.

"Suntem incantati ca ne-am intarit relatia cu familia Nike. Acestia au pe merit reputatia de cel mai tare brand sportiv de pe glob" a spus si John MacBeath, seful executiv interimar de la Manchester City.

Modul în care lucra "Fabrica de bani de la Suceava". Cât costa obținerea unui permis auto
BRAT

Modifică setările cookies