RAZBOI in Manchester! City si United arunca ZECI de milioane pentru 'Zidane'! Geniul care va schimba fotbalul in Europa

Autor: Sport.ro
Sambata 05 Mai 2012, 14:58

	RAZBOI in Manchester! City si United arunca ZECI de milioane pentru 'Zidane'! Geniul care va schimba fotbalul in Europa

United si City au reusit sa-l convinga sa aleaga Manchesterul, chiar daca mai avea oferte importante de la Tottenham si PSG! Acum, nu trebuie sa se decida decat la care dintre cele doua rivale uriase sa mearga!

Eden Hazard nu mai poate fi pastrat de Lille. L'Equipe anunta ca United si City sunt singurele echipe care il pot lua la vara, chiar daca la un moment dat s-a aflat chiar pe listele lui Real si Barcelona!

Noul Zidane din fotbalul european a fost la derby-ul orasului Manchester de la inceputul saptamanii si a ramas impresionat de atmosfera de pe Etihad. Le-a transmis reprezentantilor celor doua cluburi ca va lua o decizie in viitorul apropiat, dar englezii nu sunt multumiti cu raspunsul. Speculeaza ca City ar fi luat deja o optiune importanta pentru transfer, urmand doar ca acordul sa fie oficializat Luna viitoare!

Eden Hazard, 21 de ani, joaca din 2007 la prima echipa a lui Lille si e international belgian de 2 ani. Are dena 26 de meciuri si un gol marcat in nationala! Hazard poate juca pe orice post in spatele varfului afansat.

 

Liderul USR, Dan Barna, infectat cu Covid-19. Va sta 14 zile în izolare
BRAT

Modifică setările cookies