Prima veste bună pentru Chelsea, după conflictul din Ucraina! Ce decizie a luat guvernul britanic, în cazul campioanei Europei

Chelsea Premier League Stamford Bridge Anglia Chelsea
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Martie 2022, 08:02
Data actualizarii: Joi 24 Martie 2022, 08:04

Lui Chelsea i s-a ridicat o interdicție. 

Deși inițial a primit o interdicție în acest sens, Guvernul britanic îi va permite clubului Chelsea Londra să vândă din nou unele bilete, după ce a revizuit termenii licenţei speciale acordată grupării, informează AP.

Clubului i s-a interzis vânzarea de bilete după ce patronul Roman Abramovich a fost sancţionat de autorităţi în contextul invadării Ucrainei de către Rusia, fiind considerat un apropiat al liderului de la Kremlin.

Acum, Chelsea are permisiunea să primească 30 de milioane de lire sterline de la compania mamă, Fordsam, pentru a-şi acoperi cheltuielile. În plus, clubul poate vinde bilete pentru Champions League, dar fără a încasa banii. Veniturile vor merge către UEFA.

Cu toate acestea, Chelsea nu poate comercializa bilete pentru meciurile de pe teren propriu, din Premier League, însă fanii din deplasare pot cumpăra acum bilete. De asemenea, fanii echipei londoneze vor putea asista și la semifinala FA Cup cu Crystal Palace, de luna viitoare, din 16 aprilie, transmis în direct de PRO X și LIVE VIDEO pe www.sport.ro.

Gruparea de pe Stamford Bridge poate vinde bilete şi pentru meciurile echipei feminine. Licenţa revizuită prevede că Chelsea trebuie să transfere suma obţinută din vânzarea de bilete.

Astfel, în aceste condiții, duelul cu Real Madrid, din sferturile de finală ale UEFA Champions League, se va juca cu spectatori.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!