FCSB Andrei Vlad Bogdan Lobont Fotbal intern

Pus pe bară de Becali, Andrei Vlad este apărat de unul dintre cei mai mari portari ai României: „Ce, eu nu am gafat?”

Andrei Vlad a ajuns rezervă la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Martie 2022, 21:55
Data actualizarii: Miercuri 23 Martie 2022, 22:02

Greșeala lui Andrei Vlad (22 ani) din meciul cu FC Argeș, 0-1, din campionatul regulat, când i-a pasat direct lui Cristi Tănase (35 ani), iar decarul argeșenilor i-a pus pe tavă lui George Ganea (22 ani) un gol, l-a costat postul de titular. 

Portarul a fost schimbat la pauză cu Ștefan Târnovanu (21 ani), iar de atunci nu a mai prins niciun minut în buturile roș-albaștrilor. Însă, Bogdan Lobonț (44 ani) îi acordă credit în continuare lui Andrei Vlad și precizează că orice portar gafează în carieră, iar propriul exemplu nu se exclude de la regulă. 

Lobonț: „Munca te răsplătește tot timpul”

„Toţi gafăm, ce, eu n-am gafat? La portari se vede mai mult. Dar gafă nu se numeşte şi când un atacant, cu poarta goală, de la 2-3 metri, o dă peste poartă? Greşeli facem toţi. Ce sfat i-aş da lui Andrei Vlad? să muncească în continuare. Munca te răsplăteşte tot timpul”, a declarat Bogdan Lobonț la conferința de presă premergătoare meciului cu Norvegia U20. 

Gigi Becali: „Dacă nu greșește Târnovanu, niciodată!”

Patronul FCSB nu a oferit un răspuns exact cu privire la viitorul lui Andrei Vlad. Deocamdată, poarta roș-albaștrilor este apărată de Ștefan Târnovanu, care s-a descurcat foarte bine, salvându-i de câteva ori pe elevii lui Toni Petrea. 

„Mă întrebați pe mine când revine? Eu știu că acum apără Târnovanu, când vine Vlad, nu știu. Dacă nu greșește Târnovanu, niciodată. Eu nu știu, eu știu că acum apără Târnovanu, nu știu când va apăra Vlad”, a spus Gigi Becali, la baza de antrenament a FCSB-ului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!