Anglia

Prima declaratie a lui Klopp dupa ce a semnat cu Liverpool! Cum i-a cucerit pe suporteri de la primele cuvinte: VIDEO

Jurgen Klopp a semnat pe trei ani cu Liverpool si va avea un salariu de 10 milioane de euro pe sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Octombrie 2015, 11:54
Data actualizarii: Vineri 09 Octombrie 2015, 12:06

Jurgen Klopp i-a cucerit pe suporteri din prima zi la Liverpool. Omul care a facut minuni cu Borussia Dortmund vine pe Anfield intr-un moment delicat. Livepool n-a castigat niciun trofeu in ultimii patru ani, n-a prins Champions League in acest sezon si este pe locul 10 in Premier League.

Primul mesaj pentru suporteri a fost unul memorabil: "We have to change from doubter to believer!"

 

Jürgen Klopp has a message for #LFC fans after becoming the club's new manager last night. Watch his exclusive first interview now: https://www.liverpoolfc.com/watch #KloppLFC

Posted by Liverpool FC on Friday, October 9, 2015

''Sunt aici pentru ca eu cred in potentialul acestei echipe. In acest moment nu suntem cea mai buna echipa din lume, dar cui ii pasa? Noi vrem sa fim cea mai buna echipa in viitor. Cand sunt probleme, trebuie sa le rezolvam. Avem fundasi, mijlocasi si atacanti buni. Primul meci e cu Tottenham. Trebuie sa facem o echipa la acest meci. Ii vreau pe acesti baieti. Sa castigi e important, dar la fel e si felul cum joci''.

''Cred intr-o filosofie a jocului care este foarte emotionala, foarte rapida si foarte puternica. Echipele mele trebuie sa joace cu acceleratia la maxim si sa isi atinga limitele la fiecare meci. Dar primul lucru este intotdeauna sa pornesti de la o aparare solida. Sa incercam sa fim cea mai greu de batut echipa din lume. E important sa ai o filosofie care sa reflecte mentalitatea noastra, istoria clubului si sa ne indice o directie clara. Nu spun ca in meciul cu Tottenham veti vedea un nou Liverpool, dar sper sa se vada ceva din noul Liverpool'', a declarat Klopp pentru LfcTV.

Modifică setările cookies