Pentru ei sunt 12! Cine sunt cei 7 jucatori care au ramas dupa meci sa aplaude suporterii din tribune

Romania suporteri Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Octombrie 2015, 10:57
Data actualizarii: Vineri 09 Octombrie 2015, 11:08

Doar sapte jucatori au ramas pe teren dupa fluierul final sa aplaude suporterii care au umplut pana la refuz tribunele de pe National Arena

Keseru, Andone, Maxim, Sanmartean, Rat, Hoban si Dragos Grigore sunt singurii jucatori care au ramas sa-i aplaude pe suporteri. Peste 50.000 de fani s-au mobilizat miraculos si au cumparat toate biletele intr-un timp record, de 48 de ore.

Ceilalti jucatori s-au grabit sa plece la vestiar, multi dintre ei fiind deranjati de fluieraturile care s-au auzit pe National Arena in ultimele cinci minute ale partidei.

Prestatia modesta a nationalei noastre in a doua parte a jocului i-a facut pe suporteri sa-i ceara demisia lui Iordanescu in finalul partidei.

Chiriches: "Vorbiti cu 12!"

Vlad Chiriches, care a plecat spre vestiare imediat dupa finalul meciului, era asteptat de o armata de jurnalisti la zona de interviuri, dar nu a vrut sa vorbeasca cu nimeni.

"Vorbiti cu 12", a fost mesajul transmis ziaristilor de fundasul lui Napoli, facand aluzie la campania "EuSunt12" (al 12-lea jucator al echipei nationale).

Chiriches a plecat nervos de la stadion, deranjat de faptul ca a fost huiduit pe final de meci de cei 54.000 de suporteri de pe National Arena.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!