Lucescu, din nou solutie NATIONALA?! Detalii de ultima ora despre posibila schimbare de TOP de pe banca Romaniei

Lucescu, din nou solutie NATIONALA?! Detalii de ultima ora despre posibila schimbare de TOP de pe banca Romaniei

Anghel Iordanescu s-a suparat dupa ce 40 000 de oameni i-au cerut aseara demisia pe National Arena. Selectionerul ia in calcul inclusiv sa renunte indiferent de rezultatul meciului cu Insulele Feroe.

Antrenorul nationalei are doua detalii importante care il fac sa-si reconsidere viitorul: nemultumirea suporterilor si calitatea incerta a lotului. Iordanescu le-a spus apropiatilor ca va lua o decizie in urmatoarele zile. Tata Puiu are experienta unui turneu final ratat, in 1996, cand Romania lui Hagi si Popescu a terminat ultima intr-o grupa cu Spania, Franta si Bulgaria. Iordanescu n-ar vrea sa traiasca o experienta asemanatoare. E constient ca ar putea sa-si incheie cariera cu un esec major.

Framantarile selectionerului au ajuns si in birourile FRF. Conducatorii Federatiei au reluat contactele telefonice cu Mircea Lucescu! Antrenorul lui Sahtior a respins orice posibilitate de a fi selectioner, insa exista si un plan B pentru Romania. Lucescu ar putea fi noul director tehnic al Federatiei!

Dupa ce a fost in discutii cu Federatia toamna trecuta, Lucescu a renuntat definitiv la ideea de a mai fi antrenor al nationalei: "Timpul meu a trecut, trebuie sa vina altii de acum inainte. Nu voi mai sta niciodata pe banca Romaniei!"

Mircea Lucescu, 70 de ani, o pregateste din 2004 pe Sahtior. La nationala a lucrat intre '81 si '86, apoi a avut o cariera impresionanta in Italia, Turcia si Ucraina.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Premierul Cîțu, discurs politic la Guvern: ”Economia liberalilor este singura soluție”
BRAT
Modifică setările cookies