Lucescu, din nou solutie NATIONALA?! Detalii de ultima ora despre posibila schimbare de TOP de pe banca Romaniei

Mircea Lucescu Anghel Iordanescu Romania Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Octombrie 2015, 11:18
Data actualizarii: Vineri 09 Octombrie 2015, 11:30

Anghel Iordanescu s-a suparat dupa ce 40 000 de oameni i-au cerut aseara demisia pe National Arena. Selectionerul ia in calcul inclusiv sa renunte indiferent de rezultatul meciului cu Insulele Feroe.

Antrenorul nationalei are doua detalii importante care il fac sa-si reconsidere viitorul: nemultumirea suporterilor si calitatea incerta a lotului. Iordanescu le-a spus apropiatilor ca va lua o decizie in urmatoarele zile. Tata Puiu are experienta unui turneu final ratat, in 1996, cand Romania lui Hagi si Popescu a terminat ultima intr-o grupa cu Spania, Franta si Bulgaria. Iordanescu n-ar vrea sa traiasca o experienta asemanatoare. E constient ca ar putea sa-si incheie cariera cu un esec major.

Framantarile selectionerului au ajuns si in birourile FRF. Conducatorii Federatiei au reluat contactele telefonice cu Mircea Lucescu! Antrenorul lui Sahtior a respins orice posibilitate de a fi selectioner, insa exista si un plan B pentru Romania. Lucescu ar putea fi noul director tehnic al Federatiei!

Dupa ce a fost in discutii cu Federatia toamna trecuta, Lucescu a renuntat definitiv la ideea de a mai fi antrenor al nationalei: "Timpul meu a trecut, trebuie sa vina altii de acum inainte. Nu voi mai sta niciodata pe banca Romaniei!"

Mircea Lucescu, 70 de ani, o pregateste din 2004 pe Sahtior. La nationala a lucrat intre '81 si '86, apoi a avut o cariera impresionanta in Italia, Turcia si Ucraina.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!