"Vreau sa joc cu Feroe, garantez ca o sa dau un gol!" Mesajul lui Ganea pentru un jucator: "Te rog, nu mai veni la nationala"

Ionel Ganea ii transmite selectionerului ca ar fi mai eficient in echipa Romaniei decat atacantii care au jucat aseara cu Finlanda

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Octombrie 2015, 11:36
Data actualizarii: Vineri 09 Octombrie 2015, 11:45

Ganea e suparat pe atacantii nationalei si spune ca el ar putea sa rezolve problema calificarii in meciul cu Feroe. Fostul atacant al nationalei ii transmite lui Florin Andone ca ar trebui sa refuze convocarile viitoare daca nu isi schimba urgent comportamentul.

"Eu as intra si la meciul cu Feroe. Nea Puiule, daca ai nevoie, vin! Garantez ca marchez un gol."

"Daca as fi fost in locul lui Chiriches, as fi mers sa salut publicul. Eu asa faceam cand veneam la nationala, salutam publicul si inainte, si dupa meciuri. Dar eu nu le-am dat motive suporterilor sa ma fluiere, pentru ca atunci cand veneam, muream pe teren."

"Eu cred ca Andone ar trebui sa se gandeasca daca e multumit de ceea ce face la echipa nationala. Barbatii adevarati dau si declaratii, isi fac analiza. Daca nu isi asuma niciun risc, nimic, sa nu mai vina la echipa nationala. Andone, stai acolo unde esti!", a spus Ganea la Ora Exacta in Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies