GALERIE FOTO ”Nu merităm să purtăm acest tricou”. Bruno Fernandes, categoric după ce Manchester United a fost umilită de Brighton

Bruno Fernandes brighton - manchester united Manchester United Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 07 Mai 2022, 22:57
Data actualizarii: Sambata 07 Mai 2022, 23:04

Manchester United a fost umilită pe terenul celor de la Brighton, unde a pierdut cu 4-0. După meci, fanii ”diavolilor” s-au dezlănțuit la adresa favoriților.

Bruno Fernandes a vorbit la finalul partidei și a recunoscut că Brighton a meritat să câștige. ”Accept criticile suporterilor”, a spus lusitanul, printre altele, la finalul partidei.

Bruno Fernandes: ”Nu merităm să purtăm acest tricou”

”Nimic nu a funcționat. Calitatea jocului, mentalitatea. Au meritat să câștige, merităm să fim în poziția în care suntem acum. Trebuie să analizăm situația și să fim rușinați pentru că nu am fost suficient de buni. Trebuie să dăm mai mult.

Prestația noastră de astăzi, și aici mă includ și pe mine, nu a fost sufiecient de bună pentru a merita să purtăm tricoul lui Manchester United. Accept criticile suporterilor”, a spus portughezul, la finalul partidei.

În urma acestui rezultat, Manchester United și-a luat, oficial, ”adio” de la lupta pentru locurile de Champions League. 

”Diavolii” au bifat și alte recorduri negative. La capătul acestui sezon, Manchester United va înregistra cel mai mic punctaj din istorie în Premier League și, cu o etapă înainte de finalul sezonului, are deja cele mai multe goluri primite într-un sezon de Premier League, 56.

Manchester United este pe locul șase, cu 58 de puncte după 37 de meciuri. ”Diavolii” pot fi egalați de West Ham, care are 52 de puncte și două meciuri în minus. În ultima etapă, United se va deplasa pe terenul celor de la Crystal Palace.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!