VIDEO Și-a spălat păcatele cu intervenția asta! De Gea, paradă magnifică în Brighton - Manchester United

brighton - manchester united david de gea FA Cup Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 Aprilie 2023, 19:50
Data actualizarii: Duminica 23 Aprilie 2023, 19:49

Brighton și Manchester United, în direct pe Pro Arena & VOYO! LIVE TEXT - AICI.

În minutul șapte al meciului, Brighton a beneficiat de o lovitură liberă din apropierea careului. Alexis Mac Allister, argentinianul care a făcut furori la Campionatul Mondial din Qatar, a fost jucătorul care și-a așezat mingea în fața zidului.

Și-a spălat păcatele cu intervenția asta! De Gea, paradă magnifică în Brighton - Manchester United

Mac Allister a șutat cu putere spre vinclu, iar David de Gea s-a întins excepțional după minge și a reușit să o respingă în corner pentru oaspeți. Cu parada respectivă, portarul și-a mai spălat din păcate, după un meci horror făcut împotriva lui Sevilla.

În primele 45 de minute ale meciului, tabela a rămas nemodificată: 0-0. Nici Brighton, dar nici Manchester United nu au putut să se impună și, mai mult, nu au existat nici ocazii prea mari la porțile adverse.

Brighton - Manchester United, înainte de meciul direct

Erik ten Hag are ocazia să își treacă în palmares al doilea trofeu la Manchester United, după Cupa Ligii cucerită la începutul anului. Dar pentru asta, elevii săi trebuie să treacă de Brighton, în semifinalele FA Cup, de la 18:30, în direct pe PRO Arena și VOYO, dar și LIVE VIDEO pe www.sport.ro

Dacă va ajunge în ultimul act al competiției, Manchester United o va întâlni pe rivala Manchester City, care a învins-o pe Sheffield United, 3-0, grație celor trei goluri înscrise de Riyad Mahrez (32 ani). 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!