Moment incredibil! Tottenham - United a fost oprit de 100 de ori din cauza arbitrului de tusa! Motivul este unul halucinant

Moment incredibil! Tottenham - United a fost oprit de 100 de ori din cauza arbitrului de tusa! Motivul este unul halucinant

Manchester United si Tottenham a fost intrerupt de 100 de ori intr-un stat islamic.

Meciul de duminica dintre Manchester United si Tottenham a fost cenzurat de catre televiziunea de stat a Iranului pentru ca femeia arbitru de linie purta pantaloni scurti.

Manchester United a reusit sa castige partida din Premier League cu scorul de 3-1, dupa golurile marcate de Fred, Cavani si Greenwod. Insa telespectatorii din Iran au vazut meciul cu peste 100 de intreruperi, deoarece arbitrul de linie Massey-Ellis avea picioarele descoperite.

Potrivit organziatiei pentru drepturile civile din Iran, My Stealthy Freedom televiziunea de stat a Iranului a interzis telespectatorilor sa priveasca meciul atunci cand cadrul era pe arbitrul asistent.

Televziunea de stat a Iranului interzice difuzarea unor imagini cu femei carora li se vede parul sau au picioarele descoperite.

My Stealthy Freedom a fost dezgustata de decizia de a intrerupe partida de duminica si au declarat ca “e o bataie de joc” si ca “ar trebui sa scape de aceste practici”.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bugetul Bucureștiului, diminuat cu un miliard de lei. Ce modificări s-au făcut
BRAT
Modifică setările cookies