Moment incredibil! Tottenham - United a fost oprit de 100 de ori din cauza arbitrului de tusa! Motivul este unul halucinant

Tottenham arbitru femeie united Anglia Moment incredibil! Tottenham - United a fost oprit de 100 de ori din cauza arbitrului de tusa! Motivul este unul halucinant
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Aprilie 2021, 19:53
Data actualizarii: Joi 15 Aprilie 2021, 01:01

Manchester United si Tottenham a fost intrerupt de 100 de ori intr-un stat islamic.

Meciul de duminica dintre Manchester United si Tottenham a fost cenzurat de catre televiziunea de stat a Iranului pentru ca femeia arbitru de linie purta pantaloni scurti.

Manchester United a reusit sa castige partida din Premier League cu scorul de 3-1, dupa golurile marcate de Fred, Cavani si Greenwod. Insa telespectatorii din Iran au vazut meciul cu peste 100 de intreruperi, deoarece arbitrul de linie Massey-Ellis avea picioarele descoperite.

Potrivit organziatiei pentru drepturile civile din Iran, My Stealthy Freedom televiziunea de stat a Iranului a interzis telespectatorilor sa priveasca meciul atunci cand cadrul era pe arbitrul asistent.

Televziunea de stat a Iranului interzice difuzarea unor imagini cu femei carora li se vede parul sau au picioarele descoperite.

My Stealthy Freedom a fost dezgustata de decizia de a intrerupe partida de duminica si au declarat ca “e o bataie de joc” si ca “ar trebui sa scape de aceste practici”.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!