Anglia

"Mister, multumim ca ne-ai invatat sa visam". Imagini emotionante la stadionul lui Leicester, unde mii de oameni au depus flori. Familia patronului, primita cu caldura: FOTO

Vichai Srivaddhanaprabha, patronul lui Leicester, a murit in accidentul aviatic petrecut in weekend la 100 de metri de stadion.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Octombrie 2018, 15:24
Data actualizarii: Luni 29 Octombrie 2018, 15:33

Cinci oameni, intre care si patronul miliardar al lui Leicester, si-au pierdut viata in teribilul accident aviatic de elicopter petrecut sambata, la scurt timp dupa decolarea de pe gazon. Elicopterul s-a prabusit la 100 de metri distanta de stadion, intr-o parcare.

Vichai Srivaddhanaprabha avea 60 de ani si a condus clubul Leicester catre cea mai mare performanta din istoria sa: castigarea titlul de campioana a Angliei, in 2016.

  • Mister, multumim ca ne-ai invatat sa visam . Imagini emotionante la stadionul lui Leicester, unde mii de oameni au depus flori. Familia patronului, primita cu caldura: FOTO

Astazi, la aproape 48 de ore de la accidentul aviatic si la mai putin de 24 de la momentul in care clubul a confirmat moartea patronului, mii de englezi s-au recules in fata stadionului. Ei au depus flori, steaguri si tricouri, toate insotite de mesaje catre "omul care i-a invatat sa viseze".

Alaturi de miile de englezi, la "altarul" de langa stadion s-au recules si membrii familiei lu iVichai Srivaddhanaprabha, care au fost primiti cu multa caldura de oameni.

Modifică setările cookies