Cea mai scumpa schimbare de antrenor din istorie! Florentino Perez trebuie sa scoata 28 de milioane de euro pentru a-l numi pe Conte

Cea mai scumpa schimbare de antrenor din istorie! Florentino Perez trebuie sa scoata 28 de milioane de euro pentru a-l numi pe Conte

Presa spaniola anunta ca Julen Lopetegui ar putea fi demis oficial in aceasta seara. Tot diseara, Realul l-ar putea confirma pe Antonio Conte in functia de antrenor.

Real Madrid a pierdut cu 1-5 derby-ul cu Barcelona, iar orele lui Julen Lopetegui pe banca echipei sunt numarate. Presa spaniola anunta ca fostul selectioner al Furiei Roja va fi demis, iar la urmatorul meci banca tehnica va fi ocupata de Santiago Solari. Din weekendul viitor, antrenor ar putea fi italianul Antonio Conte, cu care se negociaza intens.

Spaniolii anunta ca Florentino Perez trebuie sa gaseasca rapid 28 de milioane de euro pentru a inlocui antrenorul!

Potrivit informatiilor obtinute de jurnalistii de la Madrid, concedierea lui Julen Lopetegui ar urma sa o coste pe Real Madrid circa 18 milioane de euro. Mai exact, Realul trebuie sa ii achite contractul antrenorului pentru a-l putea da afara.

Pe de alta parte, Antonio Conte vrea 10 milioane de euro la semnatura!

Tot 10 milioane a luat Conte si atunci cand a fost dat afara de Abramovich de la Chelsea.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lista țărilor din „zona roșie” actualizată. Cei care vin din aceste zone nu stau în carantină dacă sunt vaccinaţi
BRAT
Modifică setările cookies