Robert Lewandowski Barcelona Xavi Hernandez Spania

Robert Lewandowski s-a întâlnit cu Xavi! Ce i-a transmis atacantul antrenorului Barcelonei 

Robert Lewandowski (33 ani) este jucătorul dorit de Barcelona cu „prioritate” în această fereastră de mercato. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 03 Iulie 2022, 08:41
Data actualizarii: Duminica 03 Iulie 2022, 08:42

Golgheterul polonez și-a exprimat dorința de a pleca de la Bayern Munchen în vară, deși mai are un an de contract cu campioana Spaniei, nemulțumit de faptul că nu i s-a propus prelungirea contractului până înainte de încheierea sezonului. Singura variantă „acceptată” de Lewandowski este Barcelona, iar catalanii au făcut mișcări în acest sens, înaintând două oferte către bavarezi, care însă au fost refuzate. 

Jucătorul încă se află în vacanță, însă presa internațională informează că se va alătura lui Bayern pentru a se pregăti pentru următorul sezon, până se rezolvă negocierile cu Barcelona. Atacantul profită însă de zilele rămase și recent a fost surprins în Ibiza, acolo unde s-a întâlnit chiar cu antrenorul catalanilor, Xavi Hernandez. 

Ce i-a spus Robert Lewandowski lui Xavi Hernandez

Cotidianul AS informează că a existat o întâlnire între cei doi într-un cunoscut restaurant din Ibiza, acolo unde au și vorbit preț de câteva minute. Discuția nu a fost de ordin formal, cei doi povestind despre vacanță și despre familiile lor, însă remarca lui Lewandowski de la final nu a trecut neobservată.

Sursa citată anunță că polonezul a fost auzit recunoscându-i lui Xavi dorința de a îmbrăca tricoul blaugrana: „Îmi doresc foarte mult să mă antrenez cu tine!” 

Lewandowski a declarat în repetate rânduri că își dorește să o părăsească pe Bayern Munchen, în speranța că va fi lăsat de conducere. Cu toate astea, oficialii bavarezi rămân fermi pe poziție în legătură cu suma și condițiile de plecare ale jucătorilor. Campioana Germaniei vrea să îl vândă pe fotbalist la 60 de milioane de euro, în timp ce catalanii încearcă să finalizeze operațiunea în jurul sumei de 50 de milioane de euro. 

Modifică setările cookies