Jadon Sancho Borussia Dortmund Manchester City Manchester United Anglia

Manchester United este viitoarea lui destinatie! Cine e fotbalistul care este gata sa o tradeze pe City si sa semneze cu marea rivala

Manchester United este gata sa bifeze transferul verii.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 29 Mai 2021, 09:41
Data actualizarii: Sambata 29 Mai 2021, 10:05

Jordan Sancho este, de mult timp, pe lista lui Manchester United, club ce a licitat pentru el si in vara anului trecut, insa fara succes atunci. Sportsmail, citat de Daily Mail, scrie ca, dupa infrangerea din finala Europa League, in fata lui Villareal, sefii lui United i-au contactat pe reprezentantii Borussiei Dortmund.

Crescut de Manchester City, pretul lui Sancho este intre 90 si 100 de milioane de euro. In sezonul curent, Sancho a inscris de 8 ori si a oferit 12 pase decisive in 26 de aparitii.

  • Manchester United este viitoarea lui destinatie! Fotbalistul care este gata sa o tradeze pe City si sa semneze cu marea rivala

Ajuns in 2017 la Dortmund, pentru 8 milioane de euro, Sancho a strans, in total 137 de prezente pentru Borussia, reusind 50 de goluri si 64 de pase de gol.

Sancho este urmarit de mai multe cluburi europeme, insa United este favorita sa il transfere. Borussia are doua variante pentru inlocuirea sa, Konathan Ikone, de la Lille si Sofiane Diop, de la Monaco.

Pe langa Sancho, United cauta o varianta si pentru compartimentul defensiv. Aici, in capul listei sunt Pau Torres si Raphael Varane. Englezii au terminat pe locul 2 in Premier League, la 12 puncte de campioana si rivala Manchester City.

Modifică setările cookies