Manchester United Cristiano Ronaldo Premier League Ronaldo united Anglia

Manchester United, ce dream-team! Cum arată echipa după transferul lui Ronaldo

Lotul celor de la United este la fel de valoros ca pe vremea când antrenor era Sir Alex Ferguson.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 August 2021, 17:31
Data actualizarii: Sambata 28 August 2021, 18:33

Revenirea portughezului la Manchester United a creat o adevărată isterie printre microbiști, iar debutul este așteptat și tratat ca un adevărat eveniment global. Totuși, acesta urmează să se producă la jumătatea lunii septembrie, când United o va întâlni pe Newcastle, acasă, pe Old Trafford.

Specialiștii vorbesc despre Ronaldo că ar putea fi un adevărat "x factor", un catalizator, care să propulseze echipa în luptă pentru toate trofeele, în special Premier League și Champions League, acesta din urmă fiind câștigat ultima dată în 2008, pe când portughezul era la prima sa aventură în Anglia.

  • Manchester United, ce dream-team! Cum arată echipa după transferul lui Ronaldo

"Dream-team" pentru Ole Gunnar Solskjaer

 

Variantele pe care managerul norvegian le are sunt absolut fantastice, iar primul 11 arată, conform unor specialiști, ca fiind unul dintre sau chiar cel mai bun al lumii.

Cu toate acestea, la United se mai dorește un mijlocaș defensiv de mare valoare, variantele prezente la momentul actual nefiind foarte satisfăcătoare.

Saul Niguez pare o variantă, iar un alt fotbalist spre care formația de pe Old Trafford s-ar putea îndrepta este Wilfriend N'Didi, de la Leicester.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies