Fotbal extern

Georgina, reacție ironică după ce Ronaldo a semnat cu United: „Sper să nu iasă iar Ancelotti!” 

Cristiano Ronaldo (36 ani) se întoarce la clubul în tricoul căruia și-a început cariera spectaculoasă. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 28 August 2021, 09:47
Data actualizarii: Sambata 28 August 2021, 09:53

La 12 ani de la despărțirea de Manchester United, clubul care a reprezentat primul său pas spre ascensiunea incredibilă pe care a avut-o în fotbal, Cristiano Ronaldo revine pe Old Trafford, într-o mutare istorică. 

Sătul de situația tensionată de la Juventus, dar și de lipsa de rezultate în cupele europene, portughezul a decis să plece, iar în cursul zilei de vineri, United a anunțat oficial revenirea sa. 

  • Georgina, reacție ironică după ce Ronaldo a semnat cu United: „Sper să nu iasă iar Ancelotti!”

Decizia îi face fericiți pe cei din familia lui Ronaldo, datorită faptului că superstarul portughez se întoarce „acasă” după cei șase ani pe care i-a petrecut pe Old Trafford. Georgina, iubita lui Cristiano, nu l-a uitat pe Carlo Ancelotti, și a lansat un atac ironic la adresa antrenorului lui Real Madrid, după postarea acestuia din urmă cu câteva zile. 

Programul de televiziune spaniolă „El Chiringuito” a postat pe Instagram o poză pentru revenirea lui Ronaldo la United, iar Georgina a comentat: „Sper să nu iasă iar Ancelotti să dezmintă și informația asta”.

Ancelotti: „Nu am vrut niciodată să îl transfer pe Ronaldo!” 
 

Recent, spaniolii de la postul menționat mai sus au dezvăluit că Ancelotti îl dorește pe Cristiano Ronaldo înapoi la Real Madrid, însă zvonul a fost rapid dezmințit de tehnicianul madrilenilor

Acesta a postat pe contul de Twitter un mesaj prin care lămurea situația și punea capăt speculațiilor: „Nu am vrut niciodată să îl transfer. Ne uităm în față”. La acel moment, Georgina a comentat cu câteva emoji-uri care râdeau. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies