Manchester United Cristiano Ronaldo Manchester City transfer cristiano ronaldo Anglia

Este oficial! Cristiano Ronaldo se întoarce la Manchester United! 

Cristiano Ronaldo s-a despărțit de cei de la Juventus, iar astăzi și-a luat rămas bun de la colegii de echipă. După City, și Manchester United și-a manifestat interesul pentru portughez. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 August 2021, 16:04
Data actualizarii: Vineri 27 August 2021, 20:04

UPDATE 19:30 Cristiano Ronaldo va câștiga 25 de milioane de euro pe an la Manchester United. 

UPDATE 18:53 Cristiano Ronaldo a semnat cu Manchester United, transferul a fost anunțat pe pagina oficială a clubului.

UPDATE 16:40 | Manchester City s-ar fi retras din cursa pentru Ronaldo. 

În ultimele zile, de când s-a discutat despre plecarea de la Juventus, presa internațională a scris despre un posibil transfer al lui Ronaldo la Manchester City.

Agentul său ar fi negociat intens atât cu italenii, cât și cu englezii pentru a ajunge la o înțelegere cu primire la suma de transfer și la salariul pentru jucător, însă până în prezent nu a fost confirmată vreo informație în acest sens. 

Potrivit informațiilor apărute în presa engleză, Manchester United United a intrat pe fir pentru a-l aduce pe Cristiano Ronaldo, club unde s-a făcut remarcat. Jose Mendes este în discuții cu ambele cluburi din Manchester, urmând ca o decizie să fie comunicată în următoarele ore.

"Ronaldo este o legendă a clubului și cel mai mare jucător din toate timpurile dacă mă întrebați pe mine. Știu că Bruno Fernandes a discutatg cu el. Știe ce părere avem despre el. Știe că suntem aici", a declarat Solskjaer.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!