Lloris a primit verdictul dupa momentul horror de ieri! Campionul mondial a fost scos pe targa si dus la spital in primele minute ale meciului cu Brighton

Hugo Lloris Anglia Brighton Premier League Tottenham Anglia Lloris a primit verdictul dupa momentul horror de ieri! Campionul mondial a fost scos pe targa si dus la spital in primele minute ale meciului cu Brighton
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 06 Octombrie 2019, 11:07
Data actualizarii: Duminica 06 Octombrie 2019, 11:15

Brighton a invins-o cu 3-0 pe Tottenham in Premier League.

Brighton a invins-o cu 3-0 pe Tottenham in etapa a 8-a din Premier League. Maupay si Connolly, de doua ori, au marcat pentru fosta echipa a lui Florin Andone. Tottenham are 11 puncte dupa 8 meciuri, iar Brighton 9 puncte dupa tot atatea partide disputate.

Lloris, moment teribil in Brighton - Tottenham

Hugo Lloris, campionul mondial din poarta lui Tottenham, a suferit o accidentare urata in meciul cu Brighton. In minutul 4, el a cazut pe mana, fiind scos pe targa de pe teren, cu masca de oxigen pusa. El a ajuns la spital.

Verdictul medicilor: cot dislocat

Lloris a fost supus unor investigatii de urgenta si a primit o veste buna date fiind conditiile. Oficialii si fanii lui Tottenham s-au temut ca portarul a suferit o fractura a oaselor antebratului, dar medicii au transmis ca acesta s-a ales doar cu cotul dislocat.

Lloris a fost externat dupa cateva ore si va trece printr-un proces de recuperare. El fusese convocat la nationala Frantei pentru meciurile cu Islanda si Turcia, dar nu va mai putea lua parte la urmatoarele actiuni ale nationalei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!