Anglia

FOTO Liverpool nu vrea să-și piardă fundașul! Efortul pe care-l depun "cormoranii" să-l păstreze la echipă

Liverpool luptă să-l păstreze pe Joe Gomez la echipă, după ce și-au dorit să-l lase să plece.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Iulie 2022, 17:41
Data actualizarii: Marti 05 Iulie 2022, 17:42

Chiar dacă în urmă cu ceva timp, Liverpool era dispusă să-l cedeze pe Gomez la alte formații, acum, odată cu venirea noului director sportiv, Julian Ward, englezul are toate șansele să rămână la echipă, anunță Mirror.

Joe Gomez va fi nevoit să ia o decizie referitoare la cariera sa. În clipa actuală, fundașul se bate pe postul din spatele mijlocului cu Joel Matip, Konate și Van Dijk. Lider incontestabil, olandezul nu va putea fi înlocuit în viitorul apropiat. Astfel că, Gomez ar trebui să analizeze șansele să le ia fața lui Matip și Konate.

Gomez, riscul accidentărilor

În sezonul în care Liverpool a cucerit Premier League, după 30 de ani de pauză pe Anfield, Gomez a fost titular lângă Van Dijk, intrase bine în rol și îi luase locul complet lui Matip. Dar, s-a accidentat și a stat pe tușă o lungă perioadă de timp, iar de atunci, rare sunt momentele când Jurgen Klopp îi dă șansa să evolueze.

Fundașul a fost cel mai bine cotat în mai 2020, conform site-urilor de specialitate, moment în care valoarea sa atinsese 42 milioane de euro. Acum, cota pe piață a lui Gomez nu depășește 18 milioane și n-a mai fost chemat nici la națională.

Joe Gomez, la Liverpool

Venit pe Anfield Road în 2015, Joe Gomez a bifat 142 de apariții în tricoul "cormoranilor" și a pasat decisiv de cinci ori. O singură dată a fost eliminat într-un meci, atunci când a încasat două galbene.

  • 11 selecții are la națională Gomez
  • 31 de meciuri a disputat în Champions League
  • A câștigat aproape tot ce se putea cu Liverpool
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies