Anglia

Liverpool face scandal: da in judecata FIFA pentru suspendarea fara precedent a lui Suarez! Cate meciuri rateaza:

Liverpool vrea sa ceara despagubiri pentru sanctiunea dictata de FIFA.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Iunie 2014, 11:23
Data actualizarii: Vineri 27 Iunie 2014, 11:24

9 meciuri la nationala, amenda de 80.000 de euro si interdictie de a participa la "orice activitate legata de fotbal in urmatoarele 4 luni", este sanctiunea fara precedent dictata de FIFA dupa ce Suarez l-a muscat de umar pe Chellini-tortellini in meciul cu Italia.

Victima colaterala in acest scandal, Liverpool face scandal si anunta ca isi va cauta dreptatea in instanta. Fara sa aiba vreo vina, clubul de pe Anfield are cel mai mult de pierdut.

Luis Suarez va rata primele 12 meciuri in urmatorul sezon - 9 in campionat si 3 in Champions League - pana la finalul lunii octombrie.

Clubul Liverpool nu poate ataca decizia FIFA, pentru ca incidentul s-a petrecut la echipa nationala a Uruguayului, dar este hotarat sa dea in judecata forul mondial pentru a cere despagubiri materiale.

Sanctiunea FIFA nu afecteaza dreptul jucatorului de a se transfera in cele 4 luni de suspendare, iar Barcelona vrea sa profite de situatia tensionata. Avocatul lui Suarez ajunge astazi in Barcelona, unde, conform postului de radio catalan Cadena Ser, se va intalni cu reprezentantii clubului Liverpool. DETALII AICI

Modifică setările cookies