Brazilia, Columbia, Germania si Franta, pe jumatatea "NEBUNA" de tablou, Argentina si Olanda au drum mai usor catre finala!

Brazilia, Columbia, Germania si Franta, pe jumatatea "NEBUNA" de tablou, Argentina si Olanda au drum mai usor catre finala!

Vezi tabloul complet al optimilor de finala de la Mondial, dar si "imperecherile" pana in finala.

Faza grupelor de la turneul final din Brazilia s-a incheiat, aseara, cu noi surprize, Portugalia lui Ronaldo, dar si echipe precum Ghana sau Rusia, creditate cu sanse mari sa ajunga macar in optimi, fiind eliminate rusinos. Au trecut doua saptamani de la debutul Mondialului si trei sferturi din meciuri s-au disputat deja, insa abia acum incepe nebunia. Faza optimilor aduce fata in fata echipe puternice, dar si cateva mari surprize.

Dintre marile favorite dinaintea turneului final au trecut doar cinci, Brazilia, Argentina, Olanda, Germania si Franta reusind sa obtina biletele pentru optimi, in timp ce Spania, detinatoarea en-titre a trofeului, Anglia si Italia si-au facut bagajele.

Alaturi de cele cinci, Columbia, Chile si Uruguay, trei dintre formatiile puternice de continentul sud-american, dar si "minunile" Costa Rica si Grecia isi vor juca sansa pentru un loc in sferturi.

Iata cum vor arata optimile de finala

Vezi mai jos cum se vor imperechea echipele pana in finala

Sferturi

1. Brazilia/Chile - Columbia/Uruguay
2. Franta/Nigeria - Germania/Algeria
3. Olanda/Mexic - Costa Rica/Grecia
4. Argentina/Elvetia - Belgia/Statele Unite

Semifinale

Invingatoare Meci 1 + Invingatoare Meci 2
Invingatoare Meci 3 + Invingatoare Meci 4

FOTO: Goal.com

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Record de decese din cauza Covid-19 în România. Pacienții erau internați în spitale din 20 de județe și Capitală
BRAT