Liverpool Erik ten Hag Jurgen Klopp Manchester United Manchester United - Jurgen Klopp Anglia

Klopp, categoric înaintea derby-ului cu United: „Veți vedea cum doi granzi se vor duela” Ce a transmis referitor la "diavolii roșii"

Liverpool se va confrunta în derby-ul din Premier League cu Manchester United luni seară, de la 22:00.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 August 2022, 18:15
Data actualizarii: Vineri 19 August 2022, 18:14

Liverpool nu a avut cel mai bun start de campionat. Cu două remize (1-1 vs Crystal Palace, 2-2 vs Fulham), "cormoranii" se situează abia pe a 12-a poziție în clasament. 

Însă, nici Manchester United nu stă prea bine. "Diavolii roșii" au cel mai slab început de sezon, aflându-se în zona fierbinte chiar pe ultimul loc cu nicio victorie în cele două meciuri deja disputate.

Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, a vorbit la conferința de presă premergătoare derby-ului și a evidențiat faptul că va fi un meci urmărit peste tot în lume.

Klopp: „Veți vedea doi granzi 

„Cred că tot globul va urmări meciul, e luni seară oricum și toți pot să se uite la el. Veți vedea cum doi dintre acești granzi (n.r. Liverpool și Manchester United) se vor confrunta cu situațiile.

E multă calitate acolo (n.r. la United) și totul are la bază cum vom reuși să ne descurcăm cu asta. Am văzut cele două meciuri pe care le-au jucat în campionat, iar acum trebuie să-mi dau seama dacă va schimba ceva și, dacă o va face, să văd ce. Dacă nu avem nicio idee despre jocul lor, vom învăța pe parcurs în joc”, au fost cuvintele lui Jurgen Klopp, potrivit Liverpoolfc.com.

Manchester United - Liverpool

"Cormoranii" vor face deplasarea pe Old Trafford pentru meciul din etapa a treia din eșalonul de top englez. Liverpool și United s-au mai duelat odată în această vară, pe 12 august într-un amical, când trupa lui Erik ten Hag a dat de pământ cu formația dirijată de Klopp: 4-0.

În schimb, "cormoranii" au câștigat ambele dueluri din sezonul trecut, acumulând la general nouă goluri înscrise în poarta "diavolilor roșii": 0-5 pe teren advers și 4-0 pe Anfield.

În ultimele opt meciuri dintre cele două grupări în Premier League, Manchester United nu s-a impus în nicio situație. Ultima victorie în campionat a trupei de pe Old Trafford a fost în 2018, pe 10 martie.

Modifică setările cookies